Reklama

Reklama

Robin Hood - Season 1 (1984) (séria)


Alan z údolí (S01E04)

(epizóda)
  • Veľká Británia Alan a Dale

Obsahy(1)

V Sherwoode sa obajví mladý spevák Alan. Ide za šerifom z Nottinghamu, aby mu prekazil svadbu so ženou, ktorú Alan miluje. Zbojnícka družina Robina Hooda sa rozhodne, že mu pomôže jeho lásku získať späť. (MM_Ramone)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Robin Hood je anglický bájny ľudový hrdina, ktorý so svojou zbojníckou družinou prebýval v Sherwoodskom lese. Vždy stál na strane utláčaného ľudu. Bohatým bral a chudobným dával. V priebehu rokov 1984 až 1986 bol vo Veľkej Británii vyprodukovaný televízny seriál o tomto pomstiteľovi bezprávia a panskej svojvôle. Seriál je zložený z troch sérií, ktoré dohromady obsahujú dvadsaťdva samostatných dielov. V poradí štvrtá epizóda z prvej série nesie názov "Alan z údolia" (Alan a Dale). Gisburne sa stále bezúspešne snaží dolapiť Robina Hooda a jeho spoločníkov. Malý John chodí tajne navštevovať svoju milenku. Keď sa to dozvie Robin, nie je z toho nadšený. V Sherwoode sa obajví mladý spevák Alan. Ide za šerifom z Nottinghamu, aby mu prekazil svadbu so ženou, ktorú Alan miluje. Zbojnícka družina Robina Hooda sa rozhodne, že mu pomôže jeho lásku získať späť. *** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak Ginsburne je už definitívne za tragikomickú postavu a jeho neschopnosť chytiť Robina a následná šerifova kritika sa stáva výrazným running gagom seriálu. Odľahčenejšia časť, kedy sa dostáva do pozornosti romantika a nejaký ten humor, ale užijú si ju aj chlapi. K slovu sa dostanú aj špeciálne efekty a scéna so včelami je tak po desiatkach rokoch nechcene smiešna, ale aj to je právoplatnou súčasťou kultu tejto klasiky. Záverečný kúpeľ je vystrihnutý ako z Brooksovej neskoršej Robinovskej paródie, možno sa týmto dielom aj inšpiroval... ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyzdvihnúť romantiku nad mystériom, sa tvorcom zachcelo práve v tejto časti. Láska nad peniaze ( aj keď v spojitosti s inou, ďalšou nebezpečnou misiou ), alebo peniaze kvôli láske. Je tak Malý John? ()

Reklama

Reklama