Reklama

Reklama

The Capture

(seriál)
Trailer 1

Série(2) / Epizódy(12)

Obsahy(1)

Opravdu věříte tomu, co vidíte? Ambiciózní mladá detektivní inspektorka Rachel Carey (Holliday Grainger) z Velitelství pro vraždy a závažné zločiny začíná odhalovat složitá spiknutí a vstupuje do děsivého světa deepfake technologií, v níž se snaží vyřešit údajná křivá obvinění podpořené důkazy z kamer CCTV. Musí odhalit pravdu dříve, než bude příliš pozdě. (Trajektt)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (6)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Absolútny priemer, ktorému niečo chýbalo, hlavne v prvej polovici bolo tempo pomalé a nudné. Neviem čomu pripísať toto vysoké hodnotenie, zvraty ani prekvapenia nejak extra nefungujú a herecké výkony ťažko nejak ospevovať. Obe krásky, teda na Angličanky krásky, ukázali svoj priemer - obe boli lepšie vo svojich historických počinoch - Laura Haddock v DaVinciho démonoch a Holliday Grainiger v Borgiovcoch. Asi preto, že tam hrali ženy menej počestných mravov. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Thrillerova klasika, zamerana na sucasne - technologicke moznosti s manipulaciou "dokazov". Vyuzitie podobnych moznosti sme uz v tomto tisicroci mohli parkrat sledovat a informovali o nich i mnohe svetove media. Vytvaranie polopravd a hoax-ov z pravd, aby sa socialne siete zahltili protichodnymi informaciami. A ti, co nemaju hlavu na to, aby im neprsalo do krku, vidia, co par informacii/hoaxov/podstrcenych blbosti, precitanych na socialnych sietach, dokaze urobit s ludmi bez kritickeho myslenia, ci dokonca s verejnou mienkou. Uchadzajuci, hoci nie moc originalny thriller. Dat to zhustene do jedneho dielu mohol by to byt paradny diel v Black Mirror. Herectvo ma moc nepresvedcilo, ale zabavit sa da. 60% Odporucam ako jednohubku. ()

jokino 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že v dnešnom digitálnom technologickom svete plnom fotiek, videí, mobilov, online sveta, kamerového dohľadu a pod., je možné už asi čokoľvek a človek je "obmedzený" len svojou fantáziou.. A význam slov, ako sú súkromie, či pravda, išli už zrejme dávno niekam ta-tam. Seriál má svoje chyby, nebudem však zachádzať do detailov, no z môjho pohľadu neukázal nič nejako extra nové.. Akurát len potvrdil, že keď sa niečo chce, ide si človek za tým, dá sa asi všetko. ()

hanagi 

všetky recenzie používateľa

Z mého pohledu hodně dobré. Konspirační teorie? Jasně. Ale zároveň zdrcující představa, kam až se dá v hájení "vyšších zájmu" zajít. Pocit, že už nemůžu věřit ani tomu, co mé oko vidí, mě tedy příšerně děsí. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama