Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď Harry stretol Sally, neboli si navzájom vôbec sympatickí. Sally vadili predovšetkým Harryho úvahy o sexe. Pri ďalšom náhodnom stretnutí sa spriatelili a keď sa Sally rozišla so svojim priateľom, Harry ju utešoval. Čoskoro však začali cítiť, že je medzi nimi niečo viac ako priateľstvo, zároveň sa však obávali, že by prípadným ľúbostným vzplanutím mohli svoj pekný vzťah zničiť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (357)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Přestože si člověk říká u každé romantiky, že je otázkou času kdy se do sebe ti dva zamilují, tady to nebude vůbec tak jednoznačné. Meg Ryan je totiž hrozná netykavka. Billy Crystal se hrozně moc zapotí s jejím dobýváním, které vlastně po většinu času ani dobývání není. Rob Reiner umí tyto dialogově přemýšlivé filmy prodat jako málokdo. Zkrátka jsou filmy, které vám o životě řeknou trošku víc. 75% ()

Brouk 

všetky recenzie používateľa

Až po opakovaném sledování tohoto snímku si člověk uvědomí o jak nadčasové, svěží a naprosto úžasné a mistrovské dílko se jedná. B.Crystal a M.Ryan zde vytvořili něco, co se snad nedá ani popsat, to se prostě musí vidět a hlavně slyšet....a výsledek? Asi tak jako je pojem Rolls-Royce mezi auty, tak to samé je "Když Harry potkal Sally" mezi rom. a inteligentními komediemi ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Toto je presne ten štýl, ktorý ako divák nevyhľadávam. Veľa expresionistických konverzácií pri minimálnom "pohybe". Frázy a vtipy často mimo moje emočné pole a ten "nasilu" cynizmus, ktorý sa premení na sebareflexiu... To nie no, ale oceňujem, že práve tou výstavbou a budovaním poznania druhého človeka možno spraviť závery, či ten druhý je pre teba ten pravý napriek svojim nedostatkom. Bolo to v podstate príjemné pozeranie s výraznou dobovou atmosférou. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa sklamanie a vôbec to za romantickú komédiu nepovažujem. Polovicu času sa tam len žvásta o sexe, žiadny pekný vývoj vzťahu. Dvaja hlavní protagonisti sa akože roky zbližujú, ale takmer všetku svoju konverzáciu zužujú na intímne záležitosti. Scéna s hraným orgazmom mne osobne prišla ako jedna z najtrápnejších scénok vo filme vôbec. ()

lesumir 

všetky recenzie používateľa

To byly časy. Meg Ryan kopala první ligu, Billy Cristal dostával role, Rob Reiner měl formu a romantické filmy se netočily pouze ze zjištných důvodů, ale s citem a odhodláním. Film je to dobrý, oba dva protagonisté jsou sympatičtí, příběh hezky plyne, dialogy jsou vytříbené a celkově to působí příjemně, ale... ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (43)

  • Žena, která poté co Meg Ryan předstírá orgasmus, říká „dám si to co ona,“ je matkou Roba Reinera. (HellFire)

Súvisiace novinky

Zemřela Carrie Fisher, hvězda Star Wars

Zemřela Carrie Fisher, hvězda Star Wars

28.12.2016

Řada lidí dnes vyšla z promítání Rogue One a zjistila, že rodina z předaleké galaxie přišla o jednoho ze svých stěžejních členů. V 60 letech nás totiž opustila Carrie Fisher, představitelka princezny… (viac)

Kuchařka na plátně

Kuchařka na plátně

04.05.2006

Jedna z mála žen za kamerou, které se povedlo získat si respekt v Hollywoodu, natočí životopisný film o famózní kuchařce Julii Powellové podle její autobiografie. Režisérka a scénáristka Nora Ephron,… (viac)

Reklama

Reklama