Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mentálně postižený otec, kterému odebrali dceru, musí prokázat svoji nevinu. Sedí totiž ve vězení za smrt velitelova dítěte. (Netflix)

Videá (4)

Trailer 4

Recenzie (59)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Turecký remake Juhokórejského "7 beonbangui seonmool" dopadol rovnako ako prvotina - na jednotku. Citová vidieračka jak bič hneď od úvodu, pričom potoky sĺz a zrovnanie so "Zelenou míľou" je absolútne na mieste. Kto nevidel ani tento, ani originál, nesledovať jeden po druhom, no s rapídnym časovým odstupom. Krásny film, iný, idealistický, smutný,  zábavný, dojímavý - šťastný. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek vysokému hodnoteniu som mal pred začiatkom určité pochybnosti, čakal som, že pôjde o jednoduchý príbeh so silným citovým vydieraním diváka a rozhodol som sa, že len tak na to neskočím a aby ma to dojalo, tak to musí byť fakt silné. Dej sa odvíjal podľa očakávanej šablóny s pár ťažko uveriteľnými situáciami - odsúdenie mentálne zaostalého na trest smrti (kde bol advokát? bol tam vôbec nejaký?), správanie spoluväzňov a riaditeľa väznice (aspoň že na začiatku bola bitka, inak by to ani nevyzeralo ako väzenie, ale piknik partičky kámošov), ale ako sa blížilo finále, začali mi oči slziť čoraz viac a absolútne ma prekvapil záver, ktorý som, vďaka svojmu podceneniu autorov, vôbec nečakal. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Málokedy je remake lepší ako originál, ale tento turecký kúsok o niekoľko úrovní suverénne predčil originál 7 beonbangui seonmool. Nemôžem si pomôcť, ale to kórejské podanie mi prišlo až preafektovane teatrálne, čo ja osobne v kinematografii neznášam. Turecká verzia bola vynikajúca po všetkých stránkach! Príbeh vo svojej podstate takmer rovnaký ako ten kórejský, ale to dramatické prevedenie a forma, do ktorej to bolo zbalené, stála skutočne za to. Takisto celkový vizuál, dialógy a celý koncept, ktorý sa v niektorých okolnostiach a súvislostiach odlišoval od originálu. A treba uznať, že aj po hereckej stránke veľmi vydarené. Plný počet = 5* ()

Happens 

všetky recenzie používateľa

Smutný, hodně smutný snímek, který je plný tragických událostí, jedna po druhé, v těch nejcitlivějších místech společnost, děti, postižení, staří a nevinní trestaní neprávem, a to ještě všechno dohromady. Místy trochu lacinější nával sentimentality, ale stále se drží v uctivé vzdálenosti od kýče. Film v epické rovině má náboj a celkově má konzistenci, takže divák místy zapláče, místy zasměje, ale hlavně u srdce po těch ranách osudu film i zahřeje. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Hľadala som film s Deniz Baysal a našla som tento. Vysoké hodnotenie a pozitívne recenzie sú určite na mieste. Myslela som, že sa ubránim slzám, ale ako tu už niekto napísal, zamávalo by to aj s betónovým schodom. Aras Bulut sa mi až tak nepáčil, ale malá Nisa, Ilker Aksum a Mesut Akusta boli úžasní. Turci vedia ako na drámy, či už vo filmoch, alebo v seriáloch. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama