Reklama

Reklama

Obyčajní ľudia

  • Česko Obyčejní lidé (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Niektoré filmy sa pozerajú. Tie druhé sa cítia. Táto rodina sa na prvý pohľad javí ako celkom "obyčajná". Dobré finančné zázemie, korektný a spravodlivý otec Calvin (Donald Sutherland), vždy pekne upravená matka Beth (Mary Tyler Moore) a dospievajúci syn Conrad (Timothy Hutton). Ako je potom možné, že mladý Conrad sa odrazu celkom zrúti? Zistiť to má doporučený psychiater, ktorý sa spolu s Conradom vydá na cestu odhaľovania jednej veľkej rodinnej tragédie. Pred našimi očami sa odkrýva tajomstvo, ktoré z obyčajného robí niečo celkom iné a ani Conrad si nemôže byť istý, na čo všetko si ešte spomenie. (RTVS)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (viac)

Robert Redford ukončil kariéru

Robert Redford ukončil kariéru

07.08.2018

Legendární americký herec a spoluzakladatel filmového festivalu Sundance Film Festival Robert Redford (81) potvrdil svá dřívější slova a ukončil kariéru. Redford se hraním živil 60 let, mezi jeho… (viac)

Reklama

Reklama