Reklama

Reklama

Obyčajní ľudia

  • Česko Obyčejní lidé (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Niektoré filmy sa pozerajú. Tie druhé sa cítia. Táto rodina sa na prvý pohľad javí ako celkom "obyčajná". Dobré finančné zázemie, korektný a spravodlivý otec Calvin (Donald Sutherland), vždy pekne upravená matka Beth (Mary Tyler Moore) a dospievajúci syn Conrad (Timothy Hutton). Ako je potom možné, že mladý Conrad sa odrazu celkom zrúti? Zistiť to má doporučený psychiater, ktorý sa spolu s Conradom vydá na cestu odhaľovania jednej veľkej rodinnej tragédie. Pred našimi očami sa odkrýva tajomstvo, ktoré z obyčajného robí niečo celkom iné a ani Conrad si nemôže byť istý, na čo všetko si ešte spomenie. (RTVS)

(viac)

Súvisiace novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (viac)

Robert Redford ukončil kariéru

Robert Redford ukončil kariéru

07.08.2018

Legendární americký herec a spoluzakladatel filmového festivalu Sundance Film Festival Robert Redford (81) potvrdil svá dřívější slova a ukončil kariéru. Redford se hraním živil 60 let, mezi jeho… (viac)

Reklama

Reklama