Reklama

Reklama

Po tom, čo malým mestečkom Miles County otriasla séria vrážd, ktorú mal na vine klaun menom Art, sa komunita snaží zabudnúť na tohto vraha. S príchodom Halloweenu sa však hororoví nadšenci začínajú prezliekať do jeho kostýmov a on sa stane miestnou legendou. A to nie je všetko. Art začne čoskoro v mestečku opäť úradovať a obetí bude tento rok ešte viac. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (146)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Ako občas zadriem aj ja že úchvatné komentáre, ale tentokrát zabodoval aj hororový expert zo Slovenska...Terrifier 2 asi preto nešiel v kine lebo tam bolo o niečo viac krvi ako v Halloween Kills či povedzme v Úsmeve lebo žijeme na katolíckom Slovensku...človek pritom musí ísť do kolien, pretože jediným dôvodom prečo Terrifier 2 u nás nešiel v kinách je ten že by tento film zarobil na vstupenkách neskutočných 69 eur za všetkých fanúšikov, ktorých by do kina nalákal, na to by som nešiel ani ja a to som ešte pred koronašialenstvom zvládol aj 55 návštev kina počas roka. Tak prázdne kinosály ako sú v súčasnosti majú dôvod nielen v tom akí ľudia vyberajú čo má šancu ísť do kín a čo nie (a priznám sa že ja som podobne krútil hlavou prečo Jack stavia dom od Larsa von Triera u nás v kinách nešlo, ale obviniť z toho katolícke Slovensko, tak nato musí mať človek už inak vypláchnutú hlavu, ako bez urážky)... Terrifier 1 uvedený v roku 2017 hodnotilo na čsfd 1.100 ľudí, Jack stavia dom 6.500, pravdepodobne aj preto že v Česku distribútori vidia väčší potenciál na tom ktorom konkrétnom filme zarobiť a preto u nich išiel, u nás sa naňho akosi pozabudlo. Filmu chýbal zmysluplnejší príbeh, bolo to však v rámci svojho žánru dobré ale zbytočne dlhé. Ak by to malo 100 minút splnilo by to účel, takto okrem potokov gore zábavy nie je na filme nič výnimočné ale svoj účel splnil. ()

Deyw 

všetky recenzie používateľa

Takze se nam vratil nas klaun o kterym nikdo nic nevi..jen ze se jmenuje ART - no ted je mnohem vtipnejsi a mluvi oblicejem, jeho nejlepsi kousek je asi kdyz rozebere tu cubku a pak ji vosoli 😊 to se mu povedlo..par dobrejch srand vymyslel az to ke konci nedomyslel..hrdinka je hot lidl wonder woman, nadech VHSky ztoho smrdi, doufam ze se klaun vrati vy zmrdi 😊 ARTa mam rad je to muj velkej slasherovskej kamarad 😊 ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

(Ne)šťastný Halloween se sadistickým klaunem Artem. Má tu školu nejlepších mimů a také nejlepších filmových zabijáků. Vyšel si o Halloweenu podruhé do ulic, aby se po různých masakrujících incidentech zastavil u tříčlenné rodiny slečny Sienny, kde završí svoji krvavou pout. Od prvních událostí uplynul z hlediska filmového vyprávění rok, z tvůrčího hlediska je to ale celých pět let. A režisér a scenárista v jedné osobě Damien Leone měl za tu dobu dostatek času si svoje pokračování s maniakálním  klaunem dostatečně precizně připravit. A tak se i stalo. Jeho režijní přístup vykazuje signifikantní známky tvůrčí vyzrálosti hororového tvůrce. A nějaký ten dolar dostal přiložen na opravdu hodně výživné gore, co si libuje v lahůdkových detailech. Sice je znát i nějaká ta gumovost v rámci použitých materiálů, ovšem hororový divák se může tetelit, jak brutálně nemilosrdně jsou decimovány tělesné schránky. Pokračování trvá přes dvě hodiny a vůbec jsem neměl pocit, že by to někde vázlo. A mezi titulky je naroubována scéna z psychiatrické léčebny, co zvěstuje leccos ohledně případných pokračování. Klaun Art už si pomalu získává charisma mezi hororovými zabijáky. Pokud to bude ještě nějakou chvíli nebo nějaký ten film trvat, než se zařadí po bok proslavených hororových ikon z řad zabijáků, tak pokud bychom hodnotili čistě jeho umění likvidace, už můžeme směle prohlásit, že si v ničem nezadá s těmi největšími sadistickými šílenci. Uprostřed filmu to tedy opravdu nepěkně schytá bruneta Casey Hartnett, kdy její brutálně detailní likvidaci znalci mohou považovat za pomyslný vrchol filmu. Dále potěšila finální část, kdy se nikam nespěchalo. A zúčtování se pěkně vyvedlo. V popředí je Lauren LaVera, u které měl režisér dobrý odhad s jejími nevybroušenými hereckými schopnostmi, takže ji nasoukal do sexy halloweenského kostýmu, kdy už na jejích hereckých schopnostech pramálo záleželo, ovšem divák si pošmákl na její lepé postavě a napěchovaném poprsí. Na nahotu ale ve filmu nedošlo. Možná bych klidně oželel přízrak zabité holčičky, která se přidružila ke klaunovi, a ne každým mohla být spatřena. Mně tohle přišlo už nadbytečné. Celkově se klaun vrátil v oslnivé formě a takto rozdováděný se může vrátit i do třetice. 10/10 ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Páčil sa mi kraťas, aj „jednotka“... a vlastne sa mi páčila aj dvojka. Chvíľu som dokonca zvažoval hodnotenie 4*, ale potom ma to prešlo, lebo je to predsa len dlhé ako Pán prsteňov, čo je u klaunského splatter gore slasheru divné, ale zas nemôžem povedať, že by ma to vyložene nudilo. Možno až ku koncu to stagnovalo, vtedy už toho (všetkého) bolo predsa len už proste priveľa a čiastočne ma to začalo ubíjať a pozeral som na hodiny. Postava klauna je skvelá a obete sympatické v čele s ústrednou Lauren LaVera. Krvavé efekty sú šokujúce a fakt odporné. Značne to pripomína Halloween. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Do projekcie dvojky som siel s despektom, lebo .. povedzme si otvorene dvojky su regulerne podradne filmy. Tuna to neplati, i ked mordy uz nudili a reziser sa az prilis vyzival. Pochopil som ze ide o poctu hororom 60., 70. a 80. rokov minuleho storocia, kde suverenne najlepsie horory vznikali v 70. rokoch 20. storocia. Urcite hororov znaly divak si najde sceny ktore sa inspirovali z filmov z 80s. na Schumachera a jeho dnes uz  legendarny film  8 mm z roku 1999 to ale stale nema, reziser este nema rezisewrske skusenosti  - no a  samy od seba neprijdu, ze jo  : 56 % ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (15)

  • Diváci po promítání v kinech uvedli, že film je tak násilný a krvavý, že lidé v kinech zvraceli a omdlévali. V některých případech byla dokonce přivolána sanitka. (noelcoward73)

Reklama

Reklama