Reklama

Reklama

Malý podvodník Franklin Hatchett (Chris Tucker) si zarába na živobytie predajom lístkov na čiernom trhu. Keď ho však nie práve najúspešnejší televízny reportér James Russell (Charlie Sheen) zradí polícii, pretože jedno z jeho interview vôbec nedopadlo podľa jeho predstáv, Franklin skončí vo väzení! Pri prevoze väzňov do príslušnej väznice, počas ktorého je Franklin pripútaný k nebezpečnému pašerákovi Raymondovi Villardovi (Gérard Ismaël) však dôjde k prepadu väzenského transportéru – Villardovi ľudia sa ho totiž rozhodli vyslobodiť! Nuž a spolu s ním sa na slobodu „nedobrovoľne“ dostane i Franklin... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (74)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Chris Tucker vo filme exceluje, ale vsetko ostatne je len solidny priemer. Asi najväcsi problem je, ze sa jedna o klasicku buddy movie komediu, ale Charlie Sheen je vo filme az na jednu skvelu hlasku, totalne nevyrazny a Tucker to bez odozvy sam neutiahne. A ani akcne sceny film nepodrzia, lebo je ich minimum. Slusny rozbeh, ktory Ratner k bezchybnemu vysledku dotiahol o rok neskor v komedii Rush Hour, ktora obsahuje dostatok kvalitnych akcnych scen a dvojku, ktora sa perfektne doplna. 6/10. ()

JohnSmith 

všetky recenzie používateľa

Tucker není zrovna můj oblíbenec, ale Sheena mám celkem v oblibě. Proto mě ani moc nebrala Tuckerova komika, i když jsem se párkrát docela zasmál. K akční komedii patří samozřejmě akce, která je ale tak příšerná a amatérská, že se mi to ani nechtělo věřit. Ratner zřejmě neměl s akcí zkušenosti, což nebránilo tomu, aby si produkce sehnala druhého režiséra jen pro akci. Bylo by to mnohem lepší. ()

Reklama

P@\/EL 

všetky recenzie používateľa

Hodně vydařená komedie se spoustou srandovních situací a trefných hlášek, jimž se člověk s chutí zasměje. Osobně mám rád filmy, kde se objevuje nějaký velkohubý, drzí černoch, no a Chris Tucker to tady zahrál naprosto famózně. Děj má spád a nechybí mu ani akce, která potom vyvrcholí v samém závěru filmu. ()

Fibonacci 

všetky recenzie používateľa

parádna oddychovka! samozrejme zámienka charlieho sheena vo filme je smiešna a jeho charakter je nedotiahnutý, ale CHRIS TUCKER! ten si mohol v tom filme povedať čo chce a valcuje riadne.. užasný výkon. film mi pripadal, že má veľa podobných postáv a scén ako križovatka smrti, každopádne chris to tu potiahol riadne dobre :) inak by to bolo za obyčajné tri, ale za tuckera jedna hviezda hore ()

igi B. 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru vydařeně vystavěná taškařice, okořeněná pár vskutku vypointovanými gagy (třeba scénka dražby Jaguara - nesoupeřte s Italem...;o) a završená vskutku bombastickým ohnivým žertovně akčním finále... Nic víc a nic míň než skvělá oddechovka. - - - - - (Při repete 17.3.2012 na >Nova Cinemany< hodnocení 862., komentář zde jako dvaačtyřicátý - 17.3.2012) ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Tanec, ktorý predvádza Franklin (Chris Tucker) v Jamesovej (Charlie Sheen) kúpeľni, môžeme vidieť aj vo filme Križovatka smrti 2 (2001). (Odpocivadlo)

Reklama

Reklama