Reklama

Reklama

Servant - Season 1 (2019) (séria)


Haggis (S01E07)

(epizóda)
  • USA Haggis

Obsahy(1)

Dorothy pořádá napjatý večírek. Sean požádá Leanne, aby pomohla udržet tajemství. (Apple TV+)

Recenzie (9)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Objavuje sa na scéne nová postava, až si poviete, či to nie je trochu zbytočné naťahovanie stopáže na desať dielov. No a nakoniec sa zdá, že nie, že bývalá "nanny" bude mať čo povedať ako o minulosti rodinky, tak možno ovplyvní aj budúcnosť. No a okrem toho "lakačkového" psa vás najviac samozrejme "vystraší" sexuálna scéna s Rupertom Grintom. Nie je to vôbec jeho prvá v kariére? A chceli sme ju vôbec? ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak psik bud "vstal z mrtvych", alebo Julian pouzil malo sily s vinou flaskou, alebo....ma Leanne nadprirodzene schopnosti. Od Boha samozrejme. ;) Natalka s jej hokusom-pokusom ozivila scenu. Pacil sa mi sposob, akym stratila pramen vlasov a tiez sposob akym "pomohla" Julian-ovi....a sebe. ;) Rozpacita stvorka. Je stryko stale niekde pobliz, cakajuc na tetu? Vyzera to tak, ze Leanne je ozaj z velmi konzervativneho prostredia a postupne sa v nej nabaluje rozculenie voci obyvatelom domu. ()

epoh 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zbývají tři díly do konce a stále moc nevím, kudy se tu ubere. Ta změna vnímání Leanne z hrozby v oběť je zajímavá. A zvláštní chování všech se předpokládám vysvětlí na konci. Bojím se jen, aby ta pečlivě budována atmosféra nevzala za své pointou. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama