Reklama

Reklama

Agatha Christie's Poirot

(seriál)
Trailer
Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
Veľká Británia, (1989–2013), 85 h 4 min (Minutáž: 47–105 min)

Predloha:

Agatha Christie (kniha), Agatha Christie (poviedka)

Hrajú:

David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran, David Yelland, Zoë Wanamaker, Richard Bebb, George Little, Phillip Manikum, Jona Jones (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(13) / Epizódy(70)

Obsahy(1)

Malý belgický detektiv Hercule Poirot (David Suchet) s knírkem upraveným dle pravítka a neuvěřitelně bystrou šedou kůrou mozkovou řeší případy, na které slavná britská policie ani Scotland Yard nestačí a to již od roku 1989 dodnes v této nejslavnější volně inspirované adaptaci předlohy královny detektivek Agathy Christie. (monolog)

(viac)

Recenzie používateľa bax k tomuto seriálu (2)

Vražda Rogera Ackroyda (2000) (S07E01) 

Opäť skvelá atmosféra, famózny David Suchet a neistota v tom kto vraždil. Opäť sa vrahom stal človek o ktorom by ma to asi vôbec nenapadlo. Myslím si, že nech si pozriete ktorýkoľvek diel o zamotaných detektívnych dobrodružstvách Herculeho Poirota, tak nebudete sklamaný. ()

Detektív Poirot: Dolina (2004) (S09E04) 

Opäť skvelá detektívka. Jedna hviezdička dole za to, že narozdiel od iných Poirotových dobrodružstiev, v tomto som od začiatku tušil kto je vrah. Napriek tomu týmto mojím tušením mnohokrát zatriasli rôzne falošné stopy, ktorých tu bolo neúrekom, lebo tentokrát proti Poirotovy nestál len vrah, ale všetci zainteresovaný. Skutočne skvelá detektívka úôná zvratov, intríg a samozrejme prepracovaných charakterov. ()

Reklama

Reklama