Reklama

Reklama

Venom 2: Carnage prichádza

  • Česko Venom 2: Carnage přichází (viac)
Trailer 1

Viac ako po roku sa novinár Eddie Brock snaží prispôsobiť životu hostiteľa, nebezpečného mimozemského symbionta, ktorý mu prináša nadľudské schopnosti. Svoju kariéru chce obnoviť rozhovorom so sériovým vrahom Cletusom Kasadym, ktorému sa ale podarí utiecť z väzenia a sám sa stáva ďalším hostiteľom. (Itafilm)

Diskusia

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnotenie, recenzie)

 

SPOILER - Spider Man-No Way Home 

Tí čo sme videli NWH vieme, že v dôsledku pokazeného kúzla (a mnoho ďalších faktorov z MCU ako Wandino a Lokiho vyčínanie) sa narušilo multiverzum a v Peterovej situácii v ktorej išlo o to aby všetci zabudli, že je Spider-Man to znamenalo to, že sa do jeho sveta dostali záporáci z iných univerz ktorý poznali jeho identitu. To je momentálne téma číšlo jedna v komixovom svete. 

Viacerý sme sa však čudovali prečo sa v NWH neobjavil napríklad taký Vulture, ten predsa poznal jeho identitu asi najbližšie zo všetkých. Čo ak to však malo na postavy z MCU univerza rovnaký vplyv a vtiahlo ich to do univerza iného Spider-Mana čiže preto sa Michaelov Keetonov Vulture ocitol vo svete Morbiusa ktorý zároveň patrí do univerza Amazing Spider-Mana vďaka náznakom budovy Oscorpu v traileroch a grafittom Spider-Mana s nápisom Murderer (o čom zhruba hovoril Garfield v NWH keď sa vraj vo svojom svete trocha "odtrhol z reťaze"). Ďalšia spojka medzi Amazing sériou a Morbiusom je zložka s menom Morbius z databázy Oscorpu v TASM 2. 

Môže byť? Za mňa aj hej to však nie je všetko. Z potitulkových scén v NWH a Venomovi vieme, že Eddie Brock Spider-Mana ako takého nepoznal vôbec až do prenesenia sa do MCU kvôli pokazenému kúzlu. Čo je však tiež celkom zvláštne pretože ho predsa nepozná. Lenže tesne predtým Venom Eddiemu dal vedieť to, že symbionti fungujú na princípe jednej veľkej zdieľanej mysle čo by kľudne mohlo znamenať to, že Venom z Raimiho univerza, ktorý vedel o identite Petera Parkera ju jednoduho zazdielal Venomovi od SONY pre ktorého nič neznamenala až do bodu prenesenia do MCU. 

Čo to však znamená pre Hardyho Venoma po návrate do "svojho" univerza? Áno idete na to dobre, čo ak sa Hardyho Venom kvôli nápravnému zaklínadlu a poznaniu identity cez zdielanú mysel v Raimiho sérii už nevráti do univerza svojho a neostane ani v MCU z tých dôvodov, že v jeho univerze jednoducho Spider-Man neexistuje, v MCU zanechal svoj kúsok ktorý Spider-Mana pozná (alebo možno aj nie, to je jedno . z toho dôvodu, že momentálne má MCU svoj symbiont s ktorým si bude robiť čo uzná za vhodné).

Stratili ste sa ? V podstate chcem povedať, že sa dostane do univerza TASM v ktorom sa nachádza aj Morbius a Vulture z MCU. 

A prečo by to TASM univerzum bolo také dôležité? Asi z toho dôvodu, že Garfieldov Spider-Man zažíva po NWH neskutočný hype a ľudia chcú tretiu časť o ktorej sa oficiálne/neoficiálne špekuluje. Zmysel by to malo Sony by si predsa mohlo ísť svoj príbeh ktorý by ľudí znova zaujímal, aj za pomoci postáv z MCU a na druhú stranu by si MCU mohlo ísť Spider-Mana s Hollandom a raz ho spojiť s Venomom podľa svojho bez verzie od SONY. SONY má zároveň väčšie práva na charaktery okolo Spideyho čiže toto vracanie použitých/nepoužitých postáv aj s hercami z iných filmov by zrazu malo zmysel. A všetko to tak či tak bude jednoduchšie vďaka Multiverzu. Zároveň sa Garfield vraj objaví v Morbisovy ktorý po niekoľkonásobnych odkladoch premiéry vraj stále podstupuje pretáčky. Prečo asi :)

Bujará predstava? Možno aj hej ale celý tento multiverzálny chaos funguje na dvoch veciach ..na záujme fanušíkov a na debilných zmluvách medzi gigantami SONY a Disney, ktorý si obaja uvedomili, že navzájom z toho vytrieskajú oveľa viac money a filmy do ktorých investovali v minulosti a neboli súčasťou väčšieho sveta (čo už dnes v kinematografii nemá zmysel) zrazu nebudú až tak zbytočné a ono to bude mať zmysel :D

Takže kto sa teší na The Amazing Spider-Mana 3 v ktorom sa objaví Morbius, Vulture a Venom ? Ja teda určite. Či som sa trafil sa ukáže za pár rokov ale ak hej tak sorry za masívny spoiler :D 

Uživateľ Ratemus zmazal svoj príspevok.

GarfieldM

GarfieldM (hodnotenie, recenzie)

Ten konec - to jako přeskočil do jiný dimenze či co?Další díl by mohl mít lepší scénář,aby to nešlo úplně do sr.ček...Spidey vs Venom??Viděl jsem mnohem horší filmy a tohle je takovej průměr.

na príspevok reagoval Ratemus, dragon94, Ratemus

Uživateľ cicolably zmazal svoj príspevok.

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

No to rozhodně ne!

Pět hvězd má svůj smysl, filmy a seriály nejsou jen škváry a superfilmy. Mezi tím je spousta stupňů, Copak ve škole dávají jen jedničky a pětky? 

na príspevok reagoval Yoshitsune

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

Karlosz

Tvůj názor ti samozřejmě nikdo nebere, ale je to jen tvůj vlastní názor, takže to nepředkládej jako daný fakt, přes který nejede vlak. 

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

dragon94

Však vzhledem k tomu, že jsem s filmem spokojená, počkám si na slušnou verzi a podívám se zas. Nejlépe dabované, aby mě čtení titulků tak nerušilo a mohla se věnovat dalším detailům. 

dragon94

dragon94 (hodnotenie, recenzie)

Souhlasím s bulibanem a ratemusem. Člověk si zbytečně kazí první zážitek z filmu nekvalitním kinoripem. Obzvlášť je to škoda u filmu kde hraje vizuál tak obrovskou roli.

na príspevok reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

buliban

Už mám za sebou 50 minut a vznikají mi v hlavě otázky ohledně děje. Ještě si ani nejsem jistá, jestli se mi film líbí nebo ne. Zatím je tam na můj vkus až moc časových posunů sem tam, jsem na to ve filmech dost háklivá, vadí mi to, je to hodně rušivé. 

Když se mi nakonec bude film zamlouvat, podívám se pak ještě na lepší verzi, není to u mě nic divného, když film stojí za vícero shlédnutí. 

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

buliban

Aha, no jakmile jsem si to pustila, tak mi bylo jasné, že je to přímo z kina, navíc jsou tam stíny lidí, co se před plátnem pohybují, ale nic lepšího jsem nenašla. 

Na Venoma jsem si vydržela počkat až budou lepší verze, na Eternals jsem byla až moc zvědavá, tak jsem to sosla už teď. 

na príspevok reagoval buliban

buliban

buliban (hodnotenie, recenzie)

Proste..Jana

Ratemus spíš myslel kvalitu toho stahovaného než stahování samotné.....kinorip je nekvalitní shit, lepší je stahovat blueray nebo web kvalitu......to už je jak kino jen menší:-D

na príspevok reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

Ratemus

Ono je to těžký, chtěla jsem jít do kina, ale jsem ještě do konce příštího týdne na PN. Venoma 2 dávají dneska naposledy a Eternals dávají naposledy příští týden, Prostě se mi nepodařilo tyto filmy zastihnout v kině. 

Dlouho jsem zvažovala předplatit si Netflix, ale vzhledem k tomu, že pracuju na 3 směny a čas spíš nemám než mám, tak je to zbytečný luxus, který si nemůžu dovolit. Nemám ani přehrávač DVD, že bych si filmy eventuálně koupila. A TV taky nemám, takže stahování je pro mě jediná varianta, jak se na něco podívat.

na príspevok reagoval buliban

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

Knowho

Proto jsou tady ty diskuze. Jde o výměnu názorů, postřehů atd. 

Co se týká Eternals, zrovna jsem je rozkoukala, ale vzhledem k délce filmu a titulkům, to bude nějakou dobu trvat než budu schopná vyjádřit názor. Prozatím se vůbec nechytám :-D Ale uběhlo jen 10 minut filmu, teď mám pauzu a cirka za hodinu budu pokračovat ve sledování. Názor na film budu mít někdy večer. 

 

Ale už mám otázku. Podle legendy, která je na začátku, vznikli Devianti, kteří požírají inteligentní život. Pak ta scéna z doby Mezopotámie - ti Devianti jsou tedy ti ještěři? 

na príspevok reagoval Knowho, Ratemus, Ratemus

Knowho

Knowho (hodnotenie, recenzie)

Vůbec nechápu jak může někdo nový SW (Které já osobně nemám rád, ale respektuji, když někdo ano), házet do pytle se skvělýma Eternals.

Venom 2 mě osobně vůbec nevadí ( Jelikož jsem cílovka, hádám), ale zas na Eternals to za mě vůbec nemá.

na príspevok reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

Ratemus

Právě proto jsem se podívala na jeho hodnocení když už taky prohlásil, že Eternals jsou ho*** a SW taky, což smetl diametrálně odlišné filmy do jednoho pytle. Přišlo mi to divný. 

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

Karlosz

Podívala jsem se na to, jak hodnotíš - 307 hodnocení a z toho pouze 10x to bylo jinak než 5 nebo odpad. Takže se klidně zlob, ale tvé hodnocení filmů nebo seriálů vůbec neberu vážně. 

na príspevok reagoval Ratemus

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

Karlosz

To je taky věc názoru. 

Jsem letitá fanynka SW a i když je jednoznačně pravda, že některé změny, které nastaly mě zarážejí a nové SW ani z mého pohledu nedotahují na předchozí, stále se mi líbí. 

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

Ratemus

A to, že je gay má být důvod toho, že je zkažený celý film nebo jak tomu mám rozumět? Eternals jsem ještě neviděla, mám to teprve v plánu. 

na príspevok reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnotenie, recenzie)

Proste..Jana

Že Eternals je horší než Venom, ale týpek chtěl být drsnej takže vymyslel hustokrutej název homothernals protože jedna postava z filmu je gay což se dá najevo přibližně na poli deseti vteřin z celého filmu o téměř třech hodinách

na príspevok reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

mokki5

No a nestárnout je podstatou regenerace. 

Samozřejmě, že to nehodlám pitvat, prostě mě to napadlo, že to z logiky věci vlastně vyplývá. 

Súvisiace novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (viac)

Madame Web nabírá další posily

Madame Web nabírá další posily

28.06.2022

Herečka Emma Roberts (Sváteční rande) je nejnovějším přírůstkem do herecké sestavy komiksového snímku Madame Web od studia Sony Pictures. V hlavní roli filmu se objeví Dakota Johnson (Zlý časy v El… (viac)

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

26.04.2022

Vzhledem k úspěchu obou Venomů a celé spidermanovské trilogie asi není divu, že to studio Sony se svými pokusy o další a další nové komiksárny nijak brzy rozhodně nevzdá. A to ani po zavrávorání… (viac)

Reklama

Reklama