Reklama

Reklama

Aquaslash

Trailer 1

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (13)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Slasher - tobogan - masakr. Milosrdně krátká stopáž, a přeci to trvá, než dojde na očekávanou akci. Tedy na začátku je divák navnaděn, a pak už jen vyčkává. Povrchní vztahy mezi postavami jsou jen povinnou vatou před závody družstev. Tedy ne že by něco alespoň podobného už člověk neviděl (Bazén 2001), ale i tak jde samozřejmě o nejlepší část. A protože nejen porcování, nýbrž i střeva ven, dám 2*. Jen tedy mě zamrzela mizerná muzika, páč jsem očekával slibovaný osmdesátkový odvaz...tak nic. ()

-bad-mad-wolf- 

všetky recenzie používateľa

Mohla to být solidní ňamina pro gorefily, kdyby trvala dvacet minut a víc se přisolilo na nadhledu. Takhle je až moc vidět, že všechno stojí na klíčové X scéně, k níž se pěchovala všechna dostupná vata. Ani tam si mimochodem tvůrci nepohlídali do očí bijící detaily - kinklající se čepele jsou okatě plastové, návaznost jednotlivých záběrů je párkrát úplně mimo a... co sakra useklo tomu klukovi hlavu?! (: ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Ako to tu už zaznelo, byť to kraťas, tak je to pecka. Pri tejto forme je aj tých 71 minút pridlho a odporúčam preskočiť dej, ktorý to tak či tak žiadny nemá a rovno skočiť na posledných 20 minút, kedy začne skutočný "slasher" aj keď záber hodný ocenenia je tam asi jediný a to hneď prvé rozseknutie pri prvej jazde. Škoda, mohlo to byť zaujímavejšie. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Posledných 20-25 minút v aquaparku je naozaj výživný masaker, ktorý pohľadí na duši každého hororového fanúšika. Dovtedy je to však nepozerateľná nuda s amatérskymi hercami a nezáživným, tuctovým dejom. Aquaslash mal zrejme zostať pri krátkometrážnej forme. Keď sa film pri dĺžke 65 minút bez tituliek ťahá a nudí, to už je čo povedať. Každopádne, tú záverečnú 20 minútovku naozaj vrelo odporúčam. Vykašlite sa na prvých 45 minút, pretočte si ich a rovno si ju pozrite- je to to jediné čo v tomto horore stojí zato. 40% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Z 80% dno filmového priemyslu, a potom tu máme zvyšných 20, ktoré predstavujú úroveň hororového blaha, kedy krv doslova tečie potokom. Ako nápaditý 10 minútový kraťas, by to stálo zato, no ako 70 minútová záležitosť, je tento snímok tŕňom v oku, ktorý nezanechá žiadnu ranu. Sledovať od úvodu, skutočne nemá žiadny zmysel. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama