Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dani (Samantha Stewart) sa rozhodla, že si na niekoľko týždňov spraví výlet do Los Angeles. Zbalila si zopár kufrov, kameru a vybrala sa k svojej sesternici Stacy (Ruth Reynolds). Oddych potrebuje ako soľ, v poslednom období si toho preskákala až-až. Prišla o matku a aj na to, že jej ex-priateľ bol ženatý. Aby toho nebolo málo, uvrhla na ňu jeho manželka voodoo kliatbu. Dani príliš na tieto veci neverí, ale začnú sa objavovať určité náznaky, že by nebezpečenstvo mala brať oveľa vážnejšie... (beso74)

(viac)

Recenzie (11)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Na to, že režisér je v hororoch nováčik, určite neodviedol zlú robotu. Po úvodných minútach som tomu síce neveril, pripadalo mi to ako blbosť. Ale už len vďaka peknej hlavnej hrdinke som to nevzdal. Slečinka si vyrazí na výlet do L.A., avšak trápi ju minulosť. Začala si so ženáčom, ktorého žena ovláda voodoo, prekliala ju a ide jej po krku. Po slabej prvej polovici, kde sa nestane nič zaujímavé, sa to zo sekundy na sekundu zmení na pekelnícky krváčik plný gore a démonov. Dokonca nahliadneme aj do pekla. Kto by to bol povedal? Síce to ako celok nezapôsobí až tak, ako povedzme minuloročný Baskin, ktorý bol najmä v brutalite o niečo presvedčivejší, ale mám z toho aj tak pozitívne dojmy a celkom silný zážitok. Tento subžáner mi totiž sedí a odvážnych démonických hororov zase až tak veľa nie je, tak prečo nie? ()

Psychor odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejhloupější found footage horor v dějinách kinematografe? Bezpochyby. Dani vyrazila na návštěvu LA za svou sestřenicí. Přivezla si s sebou i kameru, takže přesně do poloviny stopáže můžeme sledovat jejich společné cachtání v bazénu, návštěvy barů, procházky po Hollywoodském chodníku slávy, nákupy či obyčejné polehávání na pláži. Zhruba po 42 minutách tohoto nudného videa z dovolené konečně začne hororová část. Dani totiž nevěděla, že její přítel má manželku, která je shodou okolností voodoo kněžka. No za trest musí do pekla, které má podobu halloweenského strašidelného domu. Kameru si naštěstí může ponechat, jenže občas je zaneprázdněna hrátkami se zdejšími bytostmi, a tak kamera samovolně poletuje vzduchem (možná je v tu chvíli za kamerou některý z démonů) a nahrává její utrpení za ní. Nakonec ji osouloží samotný Satan. Dani se však touto zkušeností nenechá vyvést z míry. Natáhne se pro kameru a pokračuje v natáčení pekelné krajiny, aby mohla podat svědectví o těchto hrůzách. Posléze uvidí bílé světlo a z pekla unikne. Jenže když už si začíná myslet, že je z nejhoršího venku, tak zjistí, že její tělo zemřelo. VooDoo nabídne neexistující příběh, nulovou atmosféru, mizerné triky, otřesné kostýmy a masky, špatné herecké výkony a naprosto idiotskou kameru, která svědčí o faktu, že režisér Tom Costabile vůbec nechápe ani základní žánrové postupy. Jakožto zdejší hororový expert říkám, že i odpadové hodnocení je pro tento snímek milosrdenstvím. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Dve sestrenice sa po dlhšej dobe stretnú v dome jednej z nich, ktorý je v Los Angeles. Okrem zábavy na pláži ich však čaká niečo omnoho nebezpečnejšie, pretože jedna z nich si so sebou priniesla krutú voodoo kliatbu. - Už dlho som nevidel tak nezmyselne využitú Found Footage formu, kedy je jediným dôvodom pre natáčanie video pre Daddyho. Herečky sa snažili, ale velmi to nevychádzalo. To, že je tá prvá nehororová časť záživnejšia, než tá hororová, hovorí za všetko. + herec z Jersey Shore Massacre ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Nezaujímavý názov, neistý trailer, začínajúci režisér, lacná produkcia a found footage spracovanie. To nie je práve lákavá kombinácia, takže som rád, že v tomto prípade to (náhodou) celkom vyšlo a vznikol z toho jeden z tých vydarenejších FF hororov poslednej doby. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Toto je ukážkový príklad toho, kedy je poster k filmu, dokonalým zrkadlom kvality prevedenia samotného snímku. Miestami amatérske až to bolí, miestami trápne až to mrzí. Jedna zato, že "VooDoo" skutočne disponuje pár nápadmi, ktoré stoja za povšimnutie, druhá, druhá za druhú polovicu i záverečné rozuzlenie. Pokiaľ radi vraždíte svoj vlastný čas, smelo do toho!! Horor žáner skrátka momentálne skutočne nemá čo ponúknuť, pričom mňa naozaj nebaví, donekonečna sa chytať slamky - 35% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Horor „VooDoo“ je zajímavou ukázkou debutu režiséra, který se pokusil do hororu přinést trochu něco více, trochu něco jiného, možná i dokonce nového. Částečně se mu to povedlo, ale prostě mi přijde, že Tom Costabile až moc chtěl udělat skutečně hrůzný horor, ale dal tam toho až tak moc, že to je přeplácané. Po sledování „VooDoo“ si uvědomíte, že to voodoo v názvu možná ani tak zásadní nebylo. ()

Wade 

všetky recenzie používateľa

Opravdu má tenhle film jen 29% wow. Cca 45 minut nic a pak začne šílená a zábavná ff jízda která se mi sakra hodně líbila a bavila mě. Chtěl jsem původně dát 4* protože přece jen první část filmu je celkem nuda,ale nakonec dám plnou palbu 5* už jen kvůli tak nízkému hodnocení tady. 70% --- 7/10 IMDb ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

V niektorých momentoch prekvapivo strašidelný ale väčšinu času výrazne amatérsky počin, ktorý dokázal nudiť aj napriek krátkej stopáži. Film, na ktorý do zajtra zabudnem. 30 % ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Found Footage nie je ani náhodou mojou šálka kávy. Trasúca sa kamera, ktorá sa ocitá všade tam, kde sa aj niečo deje, má málokedy osloví. Navyše, jej použitie ide v tomto subžánri na 90% proti zdravému rozumu. V tomto prípade to je aspoň ako tak uspokojivo vysvetlené, Dani sa rozhodla svoj výlet do LA spoľahlivo zdokumentovať a tak natáča o 106. Ak nie ona, tak jej sesternica Stacy, a ak ani ona nie, tak osoba, ktorá tam byť určite nemala, manželka Danielinho ex frajera, ktorá by mala byť v New Orleanse. Dotyčná žienka je však trochu rozhorčená a tak sa rozhodla precvičiť niekoľko zaklínadiel zo svojej voodoo príručky. Prvá polovica filmu je podaná formou cestopisu - dievčatá si cez deň prezerajú mesto, v noci to poriadne roztočia - mariška, chlast a chlapi. Za celú túto pasáž niekoľko rádoby vtipných dialógov (otázka taxikárovi v LA: Streli ste Miley Cyrus?, odpoveď - Ja nemám rád baseball) a jemných upozornení, že niečo sa blíži ( veštenie z ruky, telefonát od ex). Druhá polovica je z úplne iného cesta, pomstychtivá manželka udiera a Dany sa ocitá v pekle. To je vizuálne na úrovni druhotriednej púťovej atrakcie, s množstvom levelov. Je to síce lacné, ale vcelku zaujímavé. Škoda, že Dani si zaumienila stáť sa Scream queen a takmer 30 minút nepretržite vrieska. Vzhľadom k tomu, že to celé malo nejakú tu myšlienku, baby neboli škaredé, bolo to o úroveň vyššie ako strašne nepodarená úvodná sekvencia a v poslednej dobe som videl fakt otrasné filmy, slabé 2 hviezdičky by to mohli byť. ()

Reklama

Reklama