Reklama

Reklama

Totáln! sezona

(seriál)
  • Česko Totální sezona
Trailer

Epizódy(8)

Recenzie používateľa baclajean k tomuto seriálu (4)

Totáln! sezona (2019) 

Prvé štyri časti boli kvalitatívne lepšie ako druhé štyri, v ktorých sa už priveľa času z dokumentu trávilo v hráčskej kabíne. No celkovo vynikajúci dokument, ktorý mapuje skvelú sezónu v podaní českého futbalového giganta. Odporúčam aj prečítať si Trpišovského biografiu. Nebol som nikdy vyslovený fanúšik Slavie (no vždy som ju mal radšej ako Spartu), teraz im však držím palce, lebo aj vďaka tomuto mikropohľadu do zákulisia klubu vidno, že veci fungujú tak, ako majú a zišla sa správna partia. ()

Podzim (2019) (E01) 

Pekné vyobrazenie toho, čo sa udialo a gólov, ktoré padli. Áno, je to venované predovšetkým fanúšikom Slavie Praha, prišlo mi to však až príliš jednostranné - pomerne dôležitú prehru s Bordeaux, kde Slavia nedala gól, napríklad vôbec neukázali, iba o nej povedali jednu vetu. ()

118:53 (2019) (E04) 

Zimomriavky som mal, keď som zápas pozeral, a zimomriavky mám aj teraz pri sledovaní tejto časti dokumentu. ()

Finále!!! (2019) (E06) 

JT je veľký motivátor, no výber slovnej zásoby má na dostatočnú. "Prostě... prostě... prostě... prostě... prostě... prostě... a tak dál... prostě... a tak dál". A neskôr Vladimír Šmicer, ktorý má na sebe mikrofón a vie presne, kde je kamera, ktorá ho sníma, do toho dáva až príliš umelosti, snaží sa nejako pred kamerou vyzerať, vôbec nie je prirodzený. Takýmto úsekom sa mohlo v tejto časti venovať oveľa menej priestoru. Jeho teátro kazí celý dokument - a to som si už zvykol na náhradného brankára, ktorý to v kabíne šéfuje, ako keby titul vychytal aj vystrieľal on. ()

Reklama

Reklama