Reklama

Reklama

Pokémon

(seriál)
  • Česko Pokémon (viac)
Trailer 1
Japonsko, (1997–2023), 476 h 32 min (Minutáž: 22–25 min)

Réžia:

Kunihiko Jujama, Masamicu Hidaka, Norihiko Sutó, Júdži Asada (viac)

Hrajú:

Ikue Ótani, Rika Macumoto, Minami Takajama, Majumi Iizuka, Júdži Ueda, Megumi Hajašibara, Šin'ičiró Miki, Bin Šimada, Činami Nišimura, Fumiko Orikasa (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(9) / Epizódy(1234)

V roku 1995 autor Satoshi Tajiri priniesol do spoločnosti Nintendo ukázať svoj námet o Pokémonoch a rozpútal tak celosvetový ošiaľ počítačovej hry, na základe ktorej vznikol v roku 1998 japonský animovaný seriál s vyše dvesto epizódami. Desaťročný chlapec Ash má jeden obrovský sen chce sa stať pánom virtuálnych postavičiek a príšeriek Pokémonov. Vydá sa preto do sveta s cieľom stať sa majstrom v Lige Pokémonov. Spolu zo svojim verným Pokémonom Pikaču sa bude snažiť vybojovať osem odznakov na postup do ligy. Ash, Pikaču a pokemonskí kamaráti musia zachrániť všetkých vzácnych pokémonov pred ich zlými lovcami. Maskovaní nepriatelia ich môžu pomocou techniky a výbojov premeniť napríklad na zlých duchov. Ash, Misty, Brock a Pikaču sa preto musia vrhnúť do nekonečných dobrodružstiev a zachrániť svet! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (17)

Trailer 1

Recenzie (831)

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Nejde než dát za 5*. Kdo na tom nevyrůstal, tak opravdu neví, co to s tou hlavou udělalo. Zopáknul sem si jen tak z chuti první sérku a prostě už to neni, co dřív, sou tam nelogičnosti, rakeťáci strašně brzo omrzej, ale tak kdo má vymejšlet na 1000 dílů nový padouchy. Prostě v tý době to byla asi jedna z nejlepších "pohádek"... ()

Eddard 

všetky recenzie používateľa

Je to škaredé, je to studpidní, je to dokonce strašlivě stupidní, do jisté míry opravdu výplach mozku... ale má to jakýsi nápad a... nebo ne? Hmmm... Vždycky jsem to nesnášel, ale na druhou stranu - aspoň je to svým ubohým způsobem originální. 10% Ale i ode mě samozřejmě - děcka, ruce pryč!!! ()

Reklama

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Mne sa náhodou páčia japonské rozprávky typu veľké oči a prúdy sĺz. Rozprávka o bojujúcich zvieratkách tiež nieje na zahodenie. Síce originálny nápad to nieje keďže vychádza z počítačovej hry, ale vcelku vydarené spracovanie. Podľa mňa si nezaslúži až také nízke hodnotenie, ktoré podľa mňa vychádza z neobjektívnosti a komplexu z pokémonov. ()

Jacinda 

všetky recenzie používateľa

Pokemon je super seriál a ne že ne. To jen nějací omezenci neznají anime. Pokémon je dokonale promyšlená hra, která se krásně přenesla na plátno. Ráda jsem sbírala pokémony a ráda se podívám ma celou první sérii i ted. Miluju Pidgeotta, Krabiho, Ponytu, Polywaga, Vulpixe, Squirtla a další miloučké postavičky i s těmi jejich neskutečnými hlasy včetně tria Gengar, Gastly, Hunter. Na pokémony nedám dopustit!!!!!! ()

Tosim odpad!

všetky recenzie používateľa

Děkujeme "řediteli" Železný! Děkujeme všem, kteří se snaží zničit lidem vlastní názor a IQ už v mladém věku! Aby taky ne, když jde o prachy...teda o diváka!!! Víte co? Běžte se s tím vysrat!!! Vy špatně vyrobení intelektuálové, kvůli kterým musí daňový poplatník vysolit peníze a kteří už roky kurví vkus českého televizního publika!!! Horší než tohle lejno jsou snad dementní reklamy na Bárbíny!!! Ale to by musel být odpad na třetí... :-((((((((((((((((((((( ()

Galéria (302)

Zaujímavosti (92)

  • Ashov štartovný pokémon mal byť pôvodne Clefairy, až neskôr sa to zmenilo. (patrik1177)
  • Pokémon je najdlhšie vysielaný seriál inšpirovaný video-hrou. (rador)

Súvisiace novinky

Hlasujte o nejlepší anime desetiletí!

Hlasujte o nejlepší anime desetiletí!

10.07.2010

Za posledních deset let japonská animovaná tvorba zažila neuvěřitelný boom a její vliv se promítl i do jiných sfér kinematografie a popkultury, jako například do videoklipů Linkin Park nebo filmu… (viac)

Reklama

Reklama