Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neznámí únosci přepadli starostku Hafdís, která se snažila o rozšíření elektrárny. Tento motiv ukazuje na členy Thórova kladiva a policisté se musí pokusit starostku urychleně najít. Klíčovým svědkem se stává Skúli, kterého ale našli v horách ve zbědovaném stavu a neschopného vypovídat. Andri s Hinrikou se snaží Hafdís najít skrze veškeré dostupné stopy, protože únosci Hafdís zneužijí k nemilosrdnému vydírání. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (4)

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celý tři díly si říkám, že Andriho a vlastně všechny, co mají co dočinění s Torhildur, vážně obdivuju. Žádný řvaní, prostě klid, pochopení a když odejde, tak to zkusím příště. Mně tepe žilka v oku jen když vejde do záběru. Ale tohle... ty vole nebudu vám lhát, asi mi ta žilka brzo rupne. Zase všeho s mírou. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dej je tu asi najhutnejší za všetky štyri epizódy, čaká nás aj kvalitný cliffhanger a osobne som čakal, že znova na začiatok sa vyšetrovanie dostane až v polovici, nie ku koncu štvorky. Len škoda, že Thorove kladivo sú takí packali, ono aj ich vodca sa prezradí už len tým, akú masku si dá a že kecá pred niekým, s kým sa prednedávnom rozprávala. Scenár je ale napísaný tak, že okrem toho rasizmu môžete dať extrémistom za pravdu, keď sa všetko predáva zahraničným firmám ako šialené. ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama