Reklama

Reklama

Dharma a Greg

(seriál)
USA, (1997–2002), 59 h 30 min (Minutáž: 30 min)

Hrajú:

Jenna Elfman, Thomas Gibson, Joel Murray, Mimi Kennedy, Alan Rachins, Mitchell Ryan, Susan Sullivan, Chris Durand, Ed Quinn, Hallee Hirsh, Yeardley Smith (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(119)

Obsahy(1)

Dharma a Greg sú manželia, ale tak tiež sú presné protiklady. Dharma pochádza zo strelenej hipisáckej rodiny a Gregový rodičia sú zase konzervatívny snoby, ktorý neznesú akúkoľvek výstrednosť. Táto rozdieľnosť spôsobuje mnoho trapasov, ale nakoniec si tie protiklady vždy nájdu nejakú tú strednú cestu a problémy vyriešia. (ethos)

(viac)

Recenzie (64)

IgorkoIgorko 

všetky recenzie používateľa

Včera som si náhodou pozrel jeden diel (čisto nostalgicky samozrejme) a s údivom som zistil, že je to horšie ako na čo sa pamatám. Utopický život vylízanej feťáčky a právnika pochádzajúceho z bohatej rodiny je trošku veľa na môj vkus. Nechápem veľmi ani Burrowsa, čo vlastne chcel dokázať s týmto projektom, jednu hviezdičku dávam kvôli "Cheers" :) ()

22matelko 

všetky recenzie používateľa

Jeden s prvých seriálov čo som pozerával. Na tomto seriáli sa musí zabaviť každý. Manželská dvojica pozostáva s manželky Dharmy pohodovej baby pochádzajúcej s rodiny Hipisákov a manžela Grega ktorého korene sú uplne opačné. Kultivovaná snobská rodinka. Keď sa tieto rodiny stretnú na spoločnej večeri a ktomu nezmenitelný humor Dharmy Grega o zábavu je jednoznačne postarané. a Jenna Elfman ta je teda sexi s velkým S. ()

Reklama

Melies 

všetky recenzie používateľa

9 / 10 Vynikajúci sitcom plný elegantného a citlivého humoru, ktorý sa však na duhej strane nebojí brutálnym spôsobom zneužíť priepastné rozdiely medzi oboma hlavnými hrdinami a ich podarenými rodinkami. Polarita! Toť slovo dňa! Dharma a Greg sú jednoducho moji miláčikovia a v žiadnom prípade na nich nedám dopustiť, nech sa deje čo sa deje! ()

kareen 

všetky recenzie používateľa

Sice tady nepadají smrtící hlášky jako třeba v TBBT, ale čím déle na to koukám, tím víc se mi to líbí, zvlášť když o vtipné situace, které ve mě vyvolávají srdečný smích rozhodně není nouze. Dharma je správné třeštidlo, Greg sympaťák a jejich vztah je tááák krásně romantický. Ale tím hlavním tahounem, co dodává sitcomu to pravé koření jsou rodiče obou z nich. Právě ty neustálé střety nekonformního hippísáckého světa na jedné straně a snobských boháčů na druhé, jsou pro mě neustálým zdrojem zábavy. Zejména Dharmin otec Larry a jeho paranoidní konspirační teorie nemají chybu. ()

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Od odpadu tenhle seros chrani jen to, abych nemel spatny svedomi, protoze jsem videl jen asi dva dily. Vzdycky prepnu, protoze ustredni dvojka mi prijde vrcholne nesympaticka. Bloncku bych nejradsi flaknul pres ten skleb papuci a Gibson mel zustat v "Chicago Hope". Nejvetsi sranda je, ze tenhle serial bezi na Smichove hned za sebou s "Mad About You", tak je videt, jak je to to samy s jinymi herci. Ospaly a nudny vztahovy sitcom s frekvenci jednoho dobreho foru za dvacet minut. Kdyz se nad tim zamyslim, je hruza kolik se da do tehle "kategorie" zaradit stejne otravnych nesmyslu... Ztrata casu po stopadesate... ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (11)

  • 15. díl čtvrté řady je celým svým dějem parodií na jihoamerické telenovely, které byly na přelomu tisíciletí v USA a vůbec na celém světě populární. (Roby)
  • Jenna Elfman a Thomas Gibson se jako seriálové postavy Dharma a Greg objevili v 1. epizodě 9. série seriálu Dva a půl chlapa (od r. 2003). (beyli)

Reklama

Reklama