Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Akčný
  • Animovaný

Obľúbené seriály (8)

Buffy, premožiteľka upírov

Buffy, premožiteľka upírov (1997)

V skutočnosti je to silný seriál o skvelých charakteroch, vzťahoch, dejoch, životných rozhodnutiach, existenčných záležitostiach a to všetko je pod pokrývkou mysteriózna a hororu ... ten horor v seriáli je v podstate vyobrazenie metafory pre horor v živote a existencii človeka ... má do seba oveľa viac než len krásnu herečku a upírov ... mnoho ľudí to ale nevie lebo si to poriadne nepozrie a hodnotí len na základe obalu ... naozaj neskutočne podcenený seriál, ktorý si zaslúži omnoho vyššie hodnotenie

Dvojičky

Dvojičky (2011)

Perfektný seriál, mám ho pozretý minimálne tri razy a nemôžem uveriť tomu, že v ňom nepokračovali. Dej sa postupne prehlbuje, nenudí, neustále sa na scéne objavuje niekto nový a každá odpoveď na otázku prináša pár nových otázok, čo skvelo ťahá človeka do deja. Mimo toho, že Sarah Michelle Gellar je moja top najobľúbenejšia herečka, sa mi seriál veľmi páčil aj hlavne pre zaujímavo vyobrazené charaktery postáv, a myšlienka dvojičky preberajúcej miesto svojej sestry, pričom neviem nič o tej druhej často otvára aj priestor pre humorné situácie čo občas odľahčilo atmosféru. SMG je neuveriteľná v tomto seriáli, krásna, pôvabná, perfektná herečka s obrovským talentom!

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

neskutočný seriál!!! aj keď za 9 sérií sa určite našli časti, ktoré ma nebavili alebo ma niekedy niečo dosť iritovalo, vždy sa našiel aspoň 5-násobok toho čo bolo totálne skvelé a pozrel by som to aj sto krát! ... asi nikdy nezabudnem na miniprasiatko alebo robin a matiku :D perfektne všetko posplietané a neuveriteľne do seba zapadnuté, a ukončenie seriálu bolo vysoko nad očakávania aj napriek tomu že boli obrovské!!

Dharma a Greg

Dharma a Greg (1997)

Pár tvorený dvomi veľmi rozdielnymi povahami pochádzajúcimi z absolútne kontrastných podmienok. On je syn z bohatej rodiny a má hrozne snobských rodičov, ona je dcéra z chudobných pomerov, ktorej rodičia sú bláznivý konšpirátor a ezoterická proenvironmentálna aktivistka. Síce trochu klišé, ale humor je podľa mňa veľmi príjemný, nenásilný a mnoho situácií je skutočne vtipných už len v samotnom kontexte bez nejakého vnucovania.

Nežní zabijaci

Nežní zabijaci (2009)

Som užasnutý ako to Joss Whedon dokázal neskutočne prepracovať a poprepájať. Skvelý seriál, FOX sa zase raz vyznamenalo zrušením niečoho čo bolo skutočne dobré.

Martinove záhady

Martinove záhady (2003)

Milujem tú grafiku! :D a hlavne animáciu emócií :D je to mega skvelo spravené :D škoda že sa to nedá nikde nájsť po slovensky, lebo ten dabing je famózny ... aspoň na youtube je to po anglicky :D