Reklama

Reklama

Dvojičky

(seriál)
  • Česko Nebezpečná identita (viac)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrajú:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(22)

Ak je celý váš život klamstvom, rozoznáte ešte pravdu?
Dve sestry - dvojčatá Bridget Kellyová a Siobhan Martinová kvôli tragédii v minulosti vyrastali oddelene. V súčasnosti má mladá Bridget život plný problémov, je na úteku pred podsvetím, gangstrami aj spravodlivsťou, a preto odletí do New Yorku a zmení si identitu. Vydáva sa za svoju bohatú sestru - dvojča Siobhan, ktorá tajomne zmizla. Čoskoro však zistí, že ani sestra nemá na ružiach ustlané a trápia ju podobné problémy. Aj jej život, plný nebezpečenstva, je v permanentnom ohrození. Bridget, ktorá prevzala sestrinu identitu, si zmenou nepomohla a dostala sa do ešte zložitejších situácií. Odhalí šokujúce tajomstvá nielen o sestrinom živote a jej manželstve, ale aj o jej najlepšej priateľke Gemme Butlerovej a jej manželovi Henrym. Keď si Siobhanin manžel Andrew Martin na svojej "manželke" všimne podstané zmeny v jej správaní a začne ju podozrievať, sled dramatických situácií, ktorý nastane, je už nezvratný a nezastaviteľný. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (102)

Ydrosten 

všetky recenzie používateľa

Po 11 dílech to vzdávám. Problémy se neřeší, komplikace se vrší, všichni mají 5 pytlů tajemství a problémů, všichni mluví plačtivým a nebo drsným tónem a minimálně 80% děje, je plný odbočujících scén, které z hlavní dějovou linkou mají pramálo společného. Prvních pár dílů bylo dobrých, ale pak to spadlo do stylu telenovel, kdy se řeší vztahy s tím a tamtím, nebo kdo je tamten a proč se chová tak jak se chová, a tak dále a dále a dále a dále ................ ()

Domec 

všetky recenzie používateľa

Nevim jestli se slusi hodnotit serial na zaklade pilotu, ale koukam, ze tady to tak funguje, tak proc ne. Pilot byl opravdu dobrej a libilo se mi, ze hned od zacatku ma dej spad a ma naslapnuto na solidni drama bez vyraznejch klise. Sarah se do role vyborne hodi, vzdycky ji sedly role "mucitelky" kde se mohla vytahnout s pochmurnym vyrazem (Veronica decides to die, The Air i breathe). Takze ja se jenom tesim na dalsi dily a uvidime co nam predhodej. ()

Reklama

ilemas 

všetky recenzie používateľa

Začátek mě docela navnadil, pak se to nějak zvrtlo, bylo to stále stejné, zamotané až hrůza a neustálé rozmotávání se znovu zamotáváním mě nějak přestávalo bavit, spousta otravných vysvětlujících flashbacků, neustálé skákání co bylo před a co se teprve odehraje mě lezlo na nervy. Přesto každá kapitola skončila tak, že mě nutila sledovat dál až do zpitomělého otevřeného konce, jakoby scházela alespoň ještě jedna epizoda. Přesně mé pocity vyjádřil Ydrosten ()

dudo0606 

všetky recenzie používateľa

Perfektný seriál, mám ho pozretý minimálne tri razy a nemôžem uveriť tomu, že v ňom nepokračovali. Dej sa postupne prehlbuje, nenudí, neustále sa na scéne objavuje niekto nový a každá odpoveď na otázku prináša pár nových otázok, čo skvelo ťahá človeka do deja. Mimo toho, že Sarah Michelle Gellar je moja top najobľúbenejšia herečka, sa mi seriál veľmi páčil aj hlavne pre zaujímavo vyobrazené charaktery postáv, a myšlienka dvojičky preberajúcej miesto svojej sestry, pričom neviem nič o tej druhej často otvára aj priestor pre humorné situácie čo občas odľahčilo atmosféru. SMG je neuveriteľná v tomto seriáli, krásna, pôvabná, perfektná herečka s obrovským talentom! ()

Loooki 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica série vynikajúca hej treba pretrpieť strašný pilot. Midseason ma iba primälo pokračovať v tom ďalej. Je pravdou, že mi na to stačila aj SMG. Predposledná časť sa mi už zdala riadne pritiahnutá za vlasy a finále I. série (celého seriálu) ma u(s)pokojilo, aj keď si to zaslúžilo poriadny súrodenecký fight! ()

Galéria (109)

Zaujímavosti (13)

  • Siobhanini přátelé často zkracují její jméno na "Siobh", vyslovováno "Shiv", které je také slangovým výrazem pro provizorní nůž nebo zbraň, které se používají ve vězení. (Fevas)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. Jeho zrušení CW Network oznámila 11. května 2012. (Stirek45)
  • Pilotní díl byl natočen v New Yorku, další epizody pak v Los Angeles. (Vojt@P)

Reklama

Reklama