Reklama

Reklama

Take That: Odyssey - najväčšie hity naživo

(koncert)
  • Česko Take That: Odyssey - Greatest Hits Tour (viac)
Dokumentárny / Hudobný
Veľká Británia, 2019, 150 min (televízna verzia: 61 min)

Obsahy(1)

Zažite ich opäť - a naživo: legendárna spevácka skupina Take That na koncerte v Cardiffe. Ponúkame vám najväčšie hity kapely pri príležitosti ich 30-eho výročia. (RTVS)

Recenzie (4)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Často jsem léta chodil na koncerty, ale na tuhle kapelu jsem u nás nikdy nenarazil. Pódiové show je velkolepá, písně kvalitní, jen všichni tři muzikanti vypadají jako karikatury typických britských nácků. ()

baclajean 

všetky recenzie používateľa

Fajn retro, chalani sa snažili a nebolo to najhoršie, no Robbie asi vedel, prečo do toho nešiel. A tiež vidno, že okrem neho to spevácky ťahal predovšetkým Gary. ()

Reklama

kajas 

všetky recenzie používateľa

Standardní koncert kapely, která u nás není zase tolik známá, což je docela škoda. Televizní verze vystoupení je bohužel viditelně osekaná a okrádá diváky o několik známých hitů. Jako víkendová kulisa ale postačí. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Ako siedmak na základnej škole som tipoval prvú trojku v TwentyFive Jula Viršíka (R.I.P) a raz sa mi podarilo vyhrať a výhrou bolo cédečko so singlom tejto skupiny. Pre chlapca v takomto veku úžasná výhra, poputovala do rúk priateľky staršieho brata. Časom však Take That už neboli a Robbie Williams ponúkol niekoľko skvelých hitov... ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama