Reklama

Reklama

V 90. roce byl Bronx oficiálně vyhlášen za vysoce riskantní území a poté podroben vojenské operaci, která ho měla zachránit. Po dlouho trvajících klanových válkách došlo k podepsání smlouvy o spolupráci, avšak jednoho rána zdánlivý klid čtvrti nečekaně přeruší zvuky několika výstřelů... (IMAGO Video)

Recenzie (18)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Dlho som vedel, ze jestvuje sovietska odpoved na Ramba s menom Odinocnoje Plavanije, a ze Orson Welles hral v horore Malpertuis som tiez dlho nevedel. Teraz som sa vsak az dozvedel, ze jestvuje ultradementna talianska odpoved na film Utek z New Yorku s Kurtom Russellom a Donaldom Pleasencom. Par slov k filmu : hrozne kulisy, priserne dialogy, Mark Gregory nepredviedol dohromady nic a nema drsnactvom na Russella. 20 % ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

No postapokalyptický béčka to je moje, ale tohle bylo i na mě moc, ještě bych přežil, že to je kravina a záporáci tam jezdí na bruslích, ale když sem musel celej film koukat na toho hlavního borce, kterej měl na sobě nějaký kozačky, těsný džíny, koženou vestičku s obřím výstřihem a při každý příležitosti se tam šíleně vyprsil a šel do boje, kterej v jeho podání byla neohrabaná kašpařina, tak mě to ujistilo, že víc jak 1* si to fakt nezaslouží, a to ani když se tam sekaj hlavy ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Bojovníci z Bronxu sú sci-fi iba preto, že scenárista si povedal, že dej sa bude odohrávať v roku 1990. Aby sme mali aspoň aký taký dojem, že sme v tomto žánri, pobehujú tu gangy na kolieskových korčuliach, iné bojujú tak, že pri tom tancujú a je tu aj absolútne neschopná tlupa kvázi zombíkov, ktorí napriek tomu uväznia objekt záujmu všetkých zúčastnených. To by všetko samozrejme čisto pre zábavu nevadilo, film nie je rozhodne nudný, avšak máločo tu dáva zmysel a logika smerom ku koncu už tak hapruje, že buď budete považovať Bojovníkov za zábavný trash, alebo iba za trash. Hammer je raz tam, raz tu, potom zase tam a v samotnom závere sa chová ako človek s IQ 50. No a gang motorkárov vedie 17 ročný metalista a všetci ho na slovo počúvajú. Hej, je to predsa len zábavný trash. No a vďaka zvukovým efektom pri úderoch je film skvelým materiálom na štúdium pre zvukárov, samozrejme v tom zmysle, akým postupom sa pri ozvučení akčných scén vyhýbať. ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Jo, je to klasicky osmdesatkovy becko. Dnes spis pro zasmani (ne vsak posmech).. napr. kecupova krev, nebo akcni sceny obecne jsou mimoradne roztomile. Stejne jako napad, ze v blizke budoucnosti bude vudce motorkarskyho gangu z Bronxu jezdit na guzzine... (nic proti MG, to by bylo na delsi diskuzi, ale myslim, ze zasveceni chapou) :-) Jo a taky samozrejme tricka zastrkany do jeansu..., to byla tehdy modni povinnost a evidentne ji tvurci prenesli i do zminene blizke budoucnosti. Coz se v realu nastesti nepotvrdilo... ()

J.Connor 

všetky recenzie používateľa

Představiteli hlavního hrdiny Trashe, Marku Gregorymu bylo v době natáčení jen 17 let, takže mu lze jeho kreace v kozačkách odpustit. Zatímco Castellari si snad mohl všimnout, jak šíleně v těch botách chodí a vypadá. Z "bojovníků" mám rozporuplné pocity, je to samozřejmě z hlediska filmového umění, zvláště pak scénáristického, hereckého či produkčního, otřesná selanka. Nicméně mám pro tyhle úlety slabost a fascinuje mě, jak se tihle taliánští maséři kýče prostě sebrali, odjeli s pár kámošema a kamerama do New Yorku a ve dvou ulicích na předměstí a na pláži pak natočili sci-fi. Protože, když to člověk uváží z tohoto úhlu, není to tak zlé. K tomu dostaneme úžasnou trashovou barvami hrající kameru, pár ucházejících béčkových nápadů a výborný nic neřešící závěr. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené