Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lor se vysvobodí ze své komnaty, aby pomohl Bree. Ve světle zpráv o skutcích Generála přivolá Seladon ostatní Mudry do Citadely. (Netflix)

Recenzie (4)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Priostruje sa to. Starý nepriatelia sú späť. Nový vznikajú. Rovnováha sa postupne narušuje a sebaobetovanie je nevyhnutné k získaniu času na záchranu. Leterrier vedie istou rukou príbeh Temného kryštálu. A každé zákutie, každý detail v sebe nesie prísľub niečoho väčšieho. Čím sme bližšie k finále, tým sa naliehavosť povstania stáva žiadúcou a potrebnou. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda druhej polovice seriálu je zatiaľ zrejme "najdialógovejšia", čo v konečnom dôsledku celku iba pomáha. Dej sa mierne spomalil, ale postavy ho prostredníctvom dialógov stále posúvajú svojimi rozhodnutiami a stále viac bublajúcimi konfliktami medzi sebou vpred. Seriál tak aj dýcha, nejde určite len o prehliadku krásnej výpravy, kostýmov a akcie. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Planéta Thra stojí na okraji vojny potom ako sa Rianovi podarí oslobodiť Paladinov a vďaka telepatii im ukáže pravú tvár Skeksiov. Generál po posledných udalostiach zvolá radu Skeksiov a Seladon samú seba vyhlási na všemúdru potom ako odmietne výzvu Fary, ktorá neuzná jej právo na trón po smrti jej matky. Púšť je vyobrazená ozaj fantasticky a po takmer dvojmesačnej pauze som nemal problém zorientovať sa v postavách tak ako tomu bolo na začiatku, dej sa stáva čoraz prehľadnejší. ()

Reklama

Reklama