Reklama

Reklama

The Making of 'Evil Dead II' or the Gore the Merrier

všetky plagáty

Recenzie (3)

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Making of Evil Dead II v tejto podobe vyšlo v roku 2000 a je súčasťou aj bonusového materiálu DVD k filmu. Tento neskutočne vtipný dokument obsahuje hlavne zábery z natáčania filmu Evil Dead II z roku 1987 a taktiež, keďže je z roku 2000, aj vyjadrenia o niečo starších protagonistov, ktorí sa na tomto úžasnom filme podieľali. Ako som už spomínal, dokument je neskutočne zábavný, plný gore a efektov, ktoré nám tvorcovia odkrývajú. Niektoré efekty sa ani do filmu nedostali. Taktiež ma potešili aj dve malichernosti – objavili sa tu aj dve pekne tričká z filmov DAWN OF THE DEAD od Romera a tričko z filmu ZOMBI 2 od Fulciho (viď moja fotka v profile :D). Okrem iného sa dozviete, že si vo filme zahral aj Raimiho brat, odhalia sa vám niektoré zábavné chybičky a v závere sa na vás vyrúti, a to už budete úplne rozchechtaný, Evil Dead Baby!!! ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Nostalgický dokument o výrobě a vzniku klasiky Evil Dead II. Během půlhodinky se stihneme podívat do zákulisí jeho natáčení, nahlédneme do kuchyně trikařů při výrobě masek a jejich práci se speciálními efekty. Budeme svědky některých vystřihlých či nepovedených záběrů, dozvíme se, jakou roli tu sehrál Ted Raimi. A samozřejmě nejvíc si užijeme Bruce Campbella, jeho opakovaných výstupů, vtipů a úplně všeho, čím si během natáčení musel projít. To byl Raimi ještě frajer. Se slzou v oku dávám plnou palbu. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

No ak máte radi pohľad do zákulisia tvorby gore hororu ako je tento, odporúčam. Ako sa to pekne po starom robilo s hmatateľnými predmetmi, v dnešnej dobe CGI gore efekt pôsobí ako päsť na oko, o to skôr, ak je lacný. ()

Reklama

Reklama