Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V napínavém gotickém příběhu ze Středozápadu se kolem mladého muže (Tom Holland) shlukují podivné existence. Ale on je připravený chránit svoje blízké. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (407)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Vůbec se mi nedařilo zachytit nějakou dějovou linku a úplně jasno jsem neměl ani v ústředním motivu. Kdybych znal předlohu, tak by mi to možná šlo lépe, ale bohužel. Na druhou stranu tady mi to vůbec nevadilo. Campos nabízí rozmanité panoptikum postav, které mají společnou snad jen víru v Boha, ale cestu si k němu hledají rozdílným způsobem. A v drtivé většině jsou to postupy natolik ďábelské a zvrácené, že mě film na víc než dvě hodiny spolehlivě přikoval k židli. Herecky bez výhrad a Pattinson tu po Králi vystřihl dalšího ukázkového slizáka. Já tomu klukovi snad jednou přijdu na chuť. 85% ()

Toren 

všetky recenzie používateľa

8,5/10. Nepříjemný až na půdu. Herecký ansámbl je vskutku skvostný (Skarsgård vynikající!) a jednotlivé linky se napříč celou stopáží postupně proplétají do organické pavučiny, ze které vede jen jediná cesta. Pěkně násilná cesta. Já tyhle ponurý, extrémně táhlý a symbolikou prosáklý projekty prostě žeru. Obzvlášť... pokud se odehrávají v polozapomenutém vidlákově. Aneb VÍRA je tou nejmocnější zbraní, jakou člověk kdy poznal. Paráda. Další počiny od Campose budu nyní vyhlížet s velkým očekáváním! ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

To bol zase nápad obsadiť do echtovnej apalačskej "southern gothic" prevažne austrálskych a anglických hercov a jedného Švéda (s úplne absurdným redneck prízvukom). Takmer celý casting hrá up-to-eleven a nakoniec je najdôveryhodnejšia modelka Riley Keough. Opäť sa potvrdilo, že Netflix má problém s produkovaním svojich filmov a nedokáže od tvorcov dostať koherentný výsledok. Zabehnuté štúdio so skúseným producentom by z toho vysekalo o level lepší výsledok. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Mám rád takýto druh filmov. Tá nejednoznačnosť medzi tým, čo je dobré a tým čo nie, je tu veľmi tenká. Motivácie fungujú na výbornú a rovnako aj prepletanec osudov. Každej postave film venuje samostatný priestor a snaží sa o charakterový prienik, ktorý v zásade udáva tempo celému filmu a zároveň ho poľudštuje aj keď charaktermi, ktoré väčšinu času nie sú príjemné. Holland v pohode. Pattinson a zvyšok tiež. Campos mal asi veľmi jasnú víziu ako film spraviť a myslím si, že trafil klinec po hlavičke. Film začína ako bezútešný príbeh plný bolesti a smútku. Končí navlas rovnako. Ale nedá sa mi nedodať, že možno ku koncu bolo toho zla na tom svete o trošku menej. Každopádne milé prekvapenie, ktoré podľa traileru nevyzeralo na veľa a v konečnom dôsledku potešilo viac ako posledný film od Coenovcov. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Jednotlivé príbehy nemali dokonalé prepojenia a navyše sa dali vopred pomerne ľahko odhadnúť. Finálna scéna mi už prišla ako mierne odfláknutá a vykalkulovaná, ale napriek všetkým týmto výčitkám mi The Devil All the Time fakt sadol. Zaujal ma jeho príbeh, osud hrdinov a skvelí herci v netradičných rolách. Palec hore dávam najmä za Roberta Pattinsona, Jasona Clarka a Billa Skarsgårda. Moje sympatie si ale získal aj Tom Holland so svojou postavou chlapca, ktorému osud dával neustále pod nohy polená. S prižmúrením oka dávam tejto netradičnej drsnej paródii na amerických rednecks a náboženských fanatikov 4/5. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (20)

  • Robert Pattinson (Rev. Preston Teagardin) jako jediný z herců pracoval na svém jižanském akcentu bez pomoci dialektového trenéra. Všichni ostatní herci museli režisérovi poslat své hlasové nahrávky, avšak hlas reverenda byl pro všechny – včetně režiséra Antonia Campose – utajen až do prvního dne natáčení. Režisér Campos Pattisonův výkon okomentoval slovy, že je to „šílený génius, který je schopný všeho“. (cihlenka)
  • Tom Holland se poprvé objeví až ve 46. minutě filmu. (ČSFD)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

Reklama

Reklama