Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Springfieldu téměř přestali jezdit turisti. Starosta dá proto prostor všem nápadům, které by turisty přilákaly zase zpět. Homer vymyslí plán, že ve Springfieldu bude oddán kdokoliv s čímkoliv... (Česká televize)

Recenzie (6)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Springfield zase v nejakej ankete získal nelichotivý titul ako naj mesto v USA, samozrejme z opačného konca. Ako von zo šlamastiky? No nahrnieme sem gayov, oni sa u nás zosobášia a my tak z nich vytlčieme nejaké peniaze. Hoemr opäť preukazuje, že občas má podnikateľského ducha a dokáže aj niečo zarobiť. Vec sa ale dostane do osobnejšej roviny, keď bude musieť oddať svoju švagrinú s jej milenkou. Na konci nás ale čaká jedno prekvapenie ako vystrihnuté z istého slávneho artového snímku a potom a aj z nemenej slávnej paródie s podobnou scénou. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda zo šestnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "There´s Something About Marrying" (Svatby podľa Homera). Marge Simpsonová zarputilo obhajuje práva homosexuálov, jej sestra Patty Bouvierová sa hrdo prizná ku tomu, že je lesba a Homer Simpson si urobí internetový kňažský rýchlokurz, aby mohol sobášiť gayov. Agresívna lobby LGBTI pretlačila svoju chorú, zvrátenú propagandu aj do tohto seriálu. ** ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"You've reached Fox. If you're pitching a show where gold-digging skanks get what's coming to them, press one. If you're pitching a rip-off of another network's reality show, press two. Please stay on the line. Your half-baked ideas are all we've got." ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (5)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Jedinou skutečnou celebritou na Homerově mapě slavných domů je Isabella Rossellini, která se objevila jako host v předcházející epizodě. (peeteno78)

Reklama

Reklama