Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se pohádá s Marge a jede hledat levnou hospodu. Najde poklad – číšnici a country zpěvačku Lurleen (v původním znění Beverly D'Angelo). Homer se zcela promění, stane se z něj rozhodný a o sebe dbající manažer krásné a talentované zpěvačky – a Marge žárlí... (Česká televize)

Recenzie (8)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát viac manželská dráma, než komédia. Ale aj to k Simpsonovcom patrí, nechýbajú pochopiteľne ani vydarené fórky. Predovšetkým posledná pieseň pobavila, konečne si pri nej snáď Marge uvedomila, aké šťastie to doma v Homerovi má. Ale my dobre vieme, že v nasledujúcej časti zase budú- občas- na nože. Nie je to poslednýkrát, kedy sa o Homera zaujímala fešná žena, on im ale vždy odolá a vráti sa domov. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (31)

  • Počas dlhej cesty do Beer 'N' Brawl Homer minie chlapca, ktorý hrá na banjo na terase, čo je odkaz na sekvenciu "Dueling Banjos" vo filme Vyslobodenie (1972). Ten istý chlapec sa neskôr objaví v nahrávacom štúdiu, čakajúc s banjom v ruke, aby nahrával CD. (Pat.Ko)
  • Mobilný dom Lurleen bol navrhnutý byť "veľmi obmedzený" a "malý", aby zloženie postáv Homera a Lurleen bolo tesnejšie, čo vytvorilo intímnu a romantickú atmosféru v scéne. (Pat.Ko)
  • Matt Groening povedal, že vždy chcel napísať epizódu, v ktorej by bola Homerovi ponúknutá šanca byť bohatý a slávny, ale on by sa napokon rozhodol pre svoju rodinu namiesto slávy. Navrhol túto myšlienku scenáristom seriálu, ktorí navrhli paródiu na film Prvá dáma country music (1980) a tiež nápad, že by sa Homer mal stať manažérom country speváčky. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama