Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soused Flanders se dá na podnikání. Jako každý devátý Američan je levák a tak otevře obchod s potřebami pro leváky. Homer mu přeje brzký krach, což, zdá se, vychází. Ale Homer jde za pět minut dvanáct do sebe a Flandersův obchod je zachráněn. (Česká televize)

Recenzie (12)

Pharao20 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pamätáš ako som ti splatil ten dlh? tak teraz potrebujem aby si ty urobil niečo pre mňa. Zaklínač Homer, ktorý ukazuje naplno závisť aká je v mnohých ľuďoch tajne zarytá len s tým rozdielom, že v ňom sa nakoniec to svedomie pohne. Skvelá epizóda plná vtipov, aj hlbokých myšlienok a nechýbajú ani nunčaky pre ľavákov :) ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda z tretej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "When Flanders Failed" (Skaza domu Flendersovcov). Na Springfield udrie hurikán. V celom meste totálne zničí jedine dom v ktorom žije zbožná rodina Neda Flendersa. Ten sa z toho psychicky zrúti a dostane sa do ústavnej starostlivosti psychiatrickej liečebne. Tam vyplávajú na povrch temné tajomstvá a potlačené vzpomienky z Nedovho detstva. ***** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď je Homer pozvaný k Nedovi na návštevu, nikdy to nedopadne dobre. Dokonalý svätuškár a úžasný chlap má ale jednu rezervu. Má síce nápady, ale obchodník nie je. Ešte že je tu Homer, aby ho najskôr zruinoval a potom vytiahol zo dna na samotný vrchol kapitalizmu. Všetko, čo by sa v reáli dialo niekoľko rokov, sa v Springfielde odohrá behom niekoľkých dní. Opäť ide o dokonalú zábavu. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (26)

  • Kearney nazýva Barta "Karate Kid". Je to odkaz na rovnomenný film Karate Kid (1984). (Pat.Ko)
  • Toto je prvý diel, ktorý sa hlavne sústreďuje na Neda Flandersa. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama