Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart má naprosto smolný den, který vyvrcholí tím, že se dá najmout jako „barman" mafie v čele s Tlustým Tonym – protože je hned neprokoukne. A k tomu jej a jeho kumpány podezírá policie, že mají prsty ve zmizení ředitele školy Skinnera. (Česká televize)

Recenzie (11)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bart to tentokrát má ako na húpačke. Najskôr má deň blbec, potom dostane super brigádu, neskôr je obvinený z vraždy a nakoniec je o jeho osudoch nakrútený film. Pre istotu so zmenami, aby mu nemuseli v Hollywoode zaplatiť. Najvtipnejšie sú scény so Skinnerom, takéto zlaté chvíľky snáď nemal v žiadnej epizóde. Jeho nehoda a následné vyslobodenie by lepšie nezvládol ani McGyver. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z tretej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Bart the Murderer" (Bart vrahom). Bart Simpson začne pracovať ako barman u mafiánskeho bossa Mariona Anthony D'Amica alias Tučného Tonyho. On i jeho kumpáni si ho obľúbia a dobre mu platia. Lenže keď záhadne zmizne riaditeľ springfieldskej základnej školy Seymour Skinner padne podozrenie na Barta Simpsona, že ho nechal zavraždiť. ***** ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zaujímavý diel v ktorom Bart začne pracovať pre mafiu, no keď sa udalosti začnú vymykať kontrole, ozve sa v ňom jeho dovtedy potlačované svedomie. V seriáli sa prvýkrát objaví jedna zo zaujímavých vedľajších postáv - kápo springfieldskej pobočky italo-americkej mafie Tlstý Tony. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (36)

  • Po prvýkrát Phil Hartman dabuje dve opakujúce sa postavy (Troy McClure a Lionel Hutz) v rovnakej epizóde. (Pat.Ko)
  • Princezná Opal hovorí: "Vidím koniec Delty Burke a Majora Dad." Je to odkaz na seriál Major Dad (od r. 1989). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama