Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když v populárním akvaparku Homer ucpe tobogan, dojde mu, že se svou postavou musí vážně něco udělat. Hledá na půdě náčiní na cvičení a najde obrazy, které kdysi malovala Marge. Manželstvím zahrabaný talent opět přijde ke slovu... (Česká televize)

Zaujímavosti (31)

  • Matt Groening povedal o hosťovaní Ringa Starra: "Boli sme takí nadšení, že sme získali Ringa Starra do seriálu a nahrávali sme ho v Complexe na západe Los Angeles. Dostali sme zoznam pravidiel, čo nesmieme s Ringom robiť, ako napríklad 'Nesmiete sa ho dotýkať', 'Nesmiete sa k nemu približovať' a 'Nesmiete ho žiadať o autogram'. Ale samozrejme, keď príde v tej veľkej limuzíne, Brian vytiahne veľký plagát a požiada ho o podpis!" Brian K. Roberts vysvetlil, že neprečítal tieto pravidlá, takže prišiel s kópiou obálky scenára a požiadal Starra, aby ju podpísal. (Pat.Ko)
  • Spôsob, akým si Krusty odstraňuje klaunovský make-up z tváre, pripomína spôsob, akým si Joker odstraňuje make-up vo filme Batman (1989). (Pat.Ko)
  • Keď bola navrhnutá príbehová linka o Marge, ktorá má slabosť pre Ringo Starra, Brian K. Roberts využil príležitosť a zaradil Starra do scenára, pretože vždy chcel stretnúť jedného zo skupiny The Beatles. Potom poslal scenár Starrovi, ktorý v tom čase býval na juhu Francúzska. Starr súhlasil s hosťujúcim vystúpením po prečítaní len dvoch riadkov a povedal Robertsovi, že to bude môcť urobiť, keď navštívi Los Angeles o pár týždňov neskôr. Tím bol nadšený, keď Roberts prezradil, že Starr s tým súhlasil, a okamžite sa rozhodli rozšíriť Starrovu úlohu v scenári. (Pat.Ko)
  • Pôvodne mal Ringo Starr iba jednu vetu, ale požiadal o rozšírenie svojej úlohy a producent s tým súhlasil. (Pat.Ko)
  • Sieť nechcela slovo „genitalia“, ktoré povedal pán Burns na konci epizódy, keď hovoril o svojom portréte. Spolutvorca Sam Simon proti tomu bojoval so sieťou a nakoniec súhlasili s tým, aby Simon napísal ospravedlňujúci list každej osobe, ktorá sa cítila urazená použitím tohto slova a sťažovala sa Fox. (Pat.Ko)
  • V októbri 2008 Ringo Starr zverejnil na svojej webovej stránke video, v ktorom povedal, že je príliš zaneprázdnený na to, aby odpovedal na poštu fanúšikov a že všetka pošta, ktorá mu bola zaslaná po 20. októbri, bude vyhodená. Hoci Starr túto epizódu vo videu nespomenul, viaceré zdroje médií jeho oznámenie prirovnali k jeho stvárneniu v epizóde. (Pat.Ko)
  • V tejto epizóde je odhalené Apuovo krstné meno. (Pat.Ko)
  • Na rozdiel od toho, že pán Burns nepozná Homerovo krstné meno alebo priezvisko a zvyčajne mu musí Smithers povedať, kto je ten muž, táto epizóda obsahuje jeden z mála prípadov, kedy pán Burns identifikuje Homera bez toho, aby mu bolo povedané, kto je Homer. (Pat.Ko)
  • Homer váži 239 libier na konci tohto dielu (po strate váhy z pôvodného váženia 260 libier); mal rovnakú váhu v epizóde Homer's Night Out (1990) a King Size Homer (1995). Ku koncu epizódy je jeho váha znížená na 225 libier, ale v iných epizódach bola jeho váha stanovená na 239 libier. (Pat.Ko)
  • Keď Homer oznámi, že začína diétu, hovorí: "Ako svedok mi nech Boh pomôže, vždycky budem znova hladný!", čo je odkaz na slávny citát "Ako mi je Bohom svedkom... nikdy už nebudem hladný!" z filmu Odviate vetrom (1939). (Pat.Ko)
  • Prvé vystúpenie slečny Hooverovej, ktorá bola prvýkrát spomenutá v epizóde Bart the General (1990) viac ako rok predtým. (Pat.Ko)
  • Montáž cvičenia Homera je sprevádzaná hudobným odkazom na tému z filmu Rocky (1976), s podobným začiatočným trúbkovým fanfárom, nasledovaným dramatickou hudbou ovplyvnenou disco. (Pat.Ko)
  • Táto epizóda obsahuje prvé náznaky, že Smithers je zamilovaný do pána Burnsa, s vetou "Niekto tu dole vás má tiež rád, pane." (Pat.Ko)
  • Homer cvičí podobným spôsobom ako Rocky vo filme Rocky (1976). (Pat.Ko)
  • Lombardov fyzický vzhľad vychádzal z učiteľa umenia, ktorého mal Jim Reardon na umeleckej škole. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama