Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když v populárním akvaparku Homer ucpe tobogan, dojde mu, že se svou postavou musí vážně něco udělat. Hledá na půdě náčiní na cvičení a najde obrazy, které kdysi malovala Marge. Manželstvím zahrabaný talent opět přijde ke slovu... (Česká televize)

Recenzie (13)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Brush with Greatness" (Sila talentu). Homer Simpson objaví v podkroví ich domu staré maľby, ktoré za mlada namaľovala jeho manželka. To v Marge znova prebudí jej vášeň a začne sa venovať výtvarnému umeniu. Homerov zamestnávateľ, Charles Montgomery Burns ju požiada aby ho namaľovala. Jej výtvor je však dosť kontroverzný, šokujúci. ***** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je tu toho viac. Homer sa snaží schudnúť, Marge rozvíja svoj výtvarný talent, hrá tu Ringo Starr a bude sa maľovať portrét vnútornej krásy pána Burnsa (ups). A div sa svete, všetko sa síce pokazí, ale nakoniec všetko dobre dopadne. Homer v tobogáne nemá chybu, ako ani Burns na obraze. A záverečná hláška stojí za všetky drobné. Mohlo to byť trochu menej chaotické, ale kedysi bol ten chaos v Simposonovcoch lepšie zvládnutý než dnes. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (31)

  • Keď bola navrhnutá príbehová linka o Marge, ktorá má slabosť pre Ringo Starra, Brian K. Roberts využil príležitosť a zaradil Starra do scenára, pretože vždy chcel stretnúť jedného zo skupiny The Beatles. Potom poslal scenár Starrovi, ktorý v tom čase býval na juhu Francúzska. Starr súhlasil s hosťujúcim vystúpením po prečítaní len dvoch riadkov a povedal Robertsovi, že to bude môcť urobiť, keď navštívi Los Angeles o pár týždňov neskôr. Tím bol nadšený, keď Roberts prezradil, že Starr s tým súhlasil, a okamžite sa rozhodli rozšíriť Starrovu úlohu v scenári. (Pat.Ko)
  • Na rozdiel od toho, že pán Burns nepozná Homerovo krstné meno alebo priezvisko a zvyčajne mu musí Smithers povedať, kto je ten muž, táto epizóda obsahuje jeden z mála prípadov, kedy pán Burns identifikuje Homera bez toho, aby mu bolo povedané, kto je Homer. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené