Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na jednu ze sester Marge přijde vdávadlo. Požádá Marge o pomoc, ta se obrátí na Homera a Homer začne shánět nápadníka. Volba padne na ředitele školy – ovšem ten se omylem zhlédne v druhé ze sester-dvojčat... (Česká televize)

Recenzie (11)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

K slovu prichádza láska, respektíve jej absencia u hrdinov v strednom veku. Takých je v Springfielde dosť a problémy so samotou majú aj Petty a Selma. Alebo že by si nakoniec vystačili sami? Odpoveď ponúkne Principal Charming a ide o jednu z tých smutnejších epizód. Čo však neznamená, že zároveň nepatrí medzi tie najvtipnejšie vôbec, viacero fórov patrí do zlatého fondu seriálu. No a najlepšia rada na rande? Treba si oholiť fúzy, chlap nechce mať rande s nejakým zarasteným kovbojom. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Principal Charming" (Láska klíči aj v riaditeľni). Je to love story. Romantické vzplanutie medzi riaditeľom springfieldskej základnej školy Seymourom Skinnerom a Patty Bouvierovou. Margeina staršia sestra najde v Skinnerovi muža svojich snov. Zaľúbia sa do seba. No ich lásku prekazí Pattyno dvojča Selma. Patty si uvedomí, že v heterosexuálnom vzťahu šťastie nenajde a vráti sa späť ku svojej sestre Selme. ***** ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (31)

  • Pri hľadaní muža hodného pre Selmu, Homer používa počítačom vylepšený overlay na svoje videnie podobné postavám z filmov Westworld (1973) a Terminátor (1984). (Pat.Ko)
  • Šoférove oprávnenie Molemana uvádza, že jeho meno je Ralph Melish, čo je odkaz na skeč Monty Python "The Adventures of Ralph Melish: Hot Dog and Knickers" z albumu z roku 1973 "The Monty Python Matching Tie and Handkerchief". (Pat.Ko)
  • V této epizodě se poprvé objevil důchodce Hans Moleman a školník Willi. (Duoscop)

Reklama

Reklama