Reklama

Reklama

Made in China

Trailer 2

Obsahy(1)

Francúzska komédia o návrate ku koreňom, inšpirovaná úspešným filmom Čo sme komu urobili? ... Francois, mladý fotograf čínskeho pôvodu, nevkročil do parížskej čínskej štvrte už desať rokov - od konfliktu so svojim otcom Mengom, s ktorým sa už rovnako dlho nerozpráva. Dlho odmietal akékoľvek otázky o svojom pôvode a dokonca predstieral, že bol adoptovaný. Jedného dňa však zistí, že sa sám stane otcom. Nastal čas vrátiť sa ku koreňom, nebude to však jednoduché... (RTVS)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (6)

supg 

všetky recenzie používateľa

Film, kde jsem po celou dobu čekal, nějaký hluboký konec, čekal jsem proč se otec cinana Francoa choval jako idiot a stále odmítal svého syna, který se vrátil po letech zpět k rodině.. toto vše mi na konci chybělo, na místo toho byl klasický Made in USA happy end. Film v mých očích postrádal hlubší smysl, kdyby tam bylo aspoň trochu francouzského humoru, dal bych za 3, ale takto nuda.. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

S komediou to nema takmer nic spolocne,co je samozrejme skoda,kedze ide o francuzsku produkciu,no a ako bezny film by som ho hodnotil asi ako priemer,nie je to doslovne ani zle,ale ani z toho clovek nepadne na zadok...:-) ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Frantíci chceli upozorniť, že okrem zberačov majú už celkom solídny problém aj so šikmými. Spravili to ale veľmi sofistikovane, s pekným obsadeným, srdcervúcim príbehom a v pozadí s klasickým humorom. Žiaľ, nestrhlo ma to a čo je ešte horšie, po prvých minútach som pochopil, že toto si moju pozornosť nezaslúži. ODPAD! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Komédia, pardon, teda pokus o komédiu, ktorý sa nám snaží vštiepiť do hlavy, že keď sa Číňan dokonale naučí francúzsky, tak je to Francúz. Alebo keď sa narodí Arab v Paríži, tak to už nie je Arab, ale Frantík ako píla. Nemám nič proti, len som sa zamyslel nad jedným. Platí to aj naopak? Ak sa plynule naučím mandarínsku čínštinu a prídem do Pekingu, budú ma Číňania považovať za svojho, teda za čistého kung pao virtuóza, ktorý, ako je to v ich prípade, nenávidí Japoncov? Alebo keď sa naučím arabsky sťaby vyspievaný muezín a prídem do Saudskej Arábie, zapadnem do miestnej komunity obrábačov tiav bez toho, aby ma považovali za neveriaceho psa? Obávam sa, že to riskovať radšej nebudem. ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama