Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Hviezdy kultového seriálu Beverly Hills 90210 z 90. rokov minulého storočia (1900-2000) - Tori Spellingová, Jennie Garthová, Shannen Dohertyová, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green a Gabrielle Carterisová - sa stretnú v metropole zábavy Los Angeles, aby spolupracovali na oživení ich spoločného diela po dvadsiatich rokoch. Herci si však rýchlo uvedomia, že ich spoločné stretnutie po rokoch je oveľa zaujímavejšie než vymýšľanie príbehu novej série vzkrieseného seriálu. Čo sa stane, keď sa po rokoch znova stretnú prvé lásky, starí priatelia, úhlavní nepriatelia a oživia sa dávne vzťahy a romániky? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnotenie, recenzie)

Nechápu jakto, že to nemělo žádnou reklamu, vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje. Až náhodou jsem zjistila, že to zrovna běží na Slovenském programu.

Gertrudo

Gertrudo (hodnotenie, recenzie)

Prvy diel super, natocit to stylom z pohladu hercov bol paradny napad. Spomienka na Luka tiez fajn, top postava prekvapivo Tori.

Uvidime ako si poradia dalej, ale potencial to ma.

Uživateľ Yoshitsune zmazal svoj príspevok.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Zatial sa na to nikto nechysta, ale tento serial by bodol s cz dabingom s pôvodnou dabingovou zostavou. 

Gertrudo

Gertrudo (hodnotenie, recenzie)

Tak na toto som zvedavy.

Hlavne ako ukazu vyvoj postav, ci to bude znovu partia dokonalych tragedov, alebo to priblizia realite.

A keby z tori spravili to co je aj v skutocnosti potesilo by ma(tragedka bez penazi, s kopou deti, a este viac plastikami:))

Súvisiace novinky

Návrat Beverly Hills provází potíže

Návrat Beverly Hills provází potíže

18.05.2019

Návrat kultovního seriálu Beverly Hills 90210 se ukazuje být stejně tak dramatický za kamerou, jako kdysi v devadesátých letech před ní. Podle serveru Variety opustil šestidílný seriál nově… (viac)

Reklama

Reklama