Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jenna Rinková (Christa B. Allenová) oslavuje v roku 1987 trináste narodeniny. Necíti sa práve šťastne - rodičia (Kathy Bakerová, Phil Reeves) ju dusia a spolužiaci v škole ju ignorujú. Narodeninová oslava sa takmer premení v katastrofu a Jenna si želá, aby čo najrýchlejšie dospela a mohla žiť podľa svojich predstáv. V skrini, kam sa zavrela pri hre, v ktorej ju spolužiačky strápnili, sa na ňu vysype čarovný prášok, čo jej daroval jediný kamarát Matt Flamhaff (Sean Marquette). A na druhý deň Jenna (Jennifer Garnerová) zistí, že sa píše rok 2004, má tridsať rokov, skvelú prácu a nádherný byt. Vrhne sa nadšene do nového života, v ktorom však predsa len ktosi chýba - Matt (Mark Ruffalo). Začne po ňom pátrať a ukáže sa, že Matt je zasnúbený a bude sa ženiť. A Jenna si zrazu zo všetkého najväčšmi želá, aby nebolo príliš neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (269)

Michelle75 

všetky recenzie používateľa

Tak místy šílenost, ale mě to sedlo a pobavilo. Jannifer to hraje slušně a je mi sympatická i svou obyčejností...no jen ty rty :o))). Mark Ruffalo nás hodí do klidu a pohody a dívat se na jeho hraní je pokaždé velmi příjemné-je to jeden z těch nenápadných herců, kteří nikdy nezklamou a přesto se o nich moc nemluví. Myslím, že jsem to zvládla už napotřetí a jako oddychovka to není vůbec špatné a to navzdory všem komentářům. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Podobne ako u filmu Veľký mi prišiel celý námet až pedofilne. To je jedno, že tam dáte zlatučkú Jen Garner a k nej romantickú líniu, keď za všetkým má byť predstava 13-ročného dievčaťa s dospelým chlapom. Chápem, Honza Nedvěd by možno namietal, ale mne to príde zvrhlo. A humor tu v podstate žiadny nebol, skôr trápne výstupy. ()

Reklama

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Říkám si, jestli ty dvě hvězdy nejsou pořád moc. Skoro mě to nutí použít slovo sračka, protože pár vtipů tuhle hrůzu nezachrání. Jennifer Garner má otřesný grimasy, působí trapně, a kdyby chvílema zabučela, byla by úplně jasná... Ona byla tím hlavním problémem, který jsem u filmu měl, bohužel hrála zárověň i hlavní postavu, takže tady je něco špatně! ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Hlúpa romantická "rádoby" komédia o holčine, ktorá je rovnako blbá bez ohľadu na to, či má 13 alebo 30. Jennifer Garner mi nikdy nebola sympatická, ale ani v tomto filme mi nedala dôvod, aby som si ju obľúbila. Možno jej to prikazoval režisér, ale jej herecký výkon v roli dospeláčky s detskou dušou je veľmi nedôveryhodný. Nepamätám si, že by som sa ja alebo ktorékoľvek iné dievča v trinástich rokoch toľko "tlemilo" (pardón za výraz, ale je to tak). Jennifer skôr vyzerá, akoby sa jej duševný vývoj bol zastavil oveľa skôr. Tanga nohavičky ju prinútia (koľký krát?) otvoriť ústa dokorán, ale v 12 cm podpätkoch tancuje a behá jedna radosť! O niečo lepšie to sadne originál trinástke Christe B. Allen (pritom tá by mala na biedny herecký výkon teoreticky ešte nárok). Naopak Mark Ruffalo opäť nesklame a nenútene ukazuje, že je o 5 tried vyššie ako Jennifer. Andy Serkis je skvelý, keby mu podobnú roličku napísali na telo, dokázal by utiahnuť komédiu úplne sám. Pozerala som 13g30 s českým dagingom, ušiel sa mu dvorný dabér Rowana Atkinsona a len umocnil dojem "nového", decentnejšieho Mr. Beana (myslím to v najpozitívnejšom slova zmysle, aj keď si viem predstaviť výraz v tvári Beanových odporcov a Glumových fanúšikov:-). ()

Pecival 

všetky recenzie používateľa

Mno koukatelný to je, ale moc zabavné nikoliv. Hraní Jennifer se mi moc nepozdávalo, zdálo se mi že se pořád akorát různě pitvořila a na mě to moc sympaticky nepůsobilo. Ještě že to zachraňuje Mark Ruffalo, ten byl bezva o tom žádná. Nic překvapivého ani závratného, ale když není nic lepšího napráci... ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (21)

  • Natáčelo se v Los Angeles, Pasadeně a New Yorku. Některé záběry z New Yorku byly natočeny v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama