Reklama

Reklama

Crown Vic

  • USA Crown Vic
Trailer 1

Zkušený policista a jeho ambiciózní kolega, nováček v zácviku, vyjíždí na noční hlídku. Ještě netuší, že si následujících pár hodin do rozbřesku budou pamatovat až do konce svého života. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (95)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Paradna zalezitost, kedy sme priamo ucastni nocneho vyjazdu policajneho veterana a nastupivseho mladeho zverenca v jednom z okrskov Los Angeles. Myslim, ze sa toho udialo tolko, ze mlademu z toho mohlo i "hrabnut". Kazdopadne tento "tandem" funguje skvelo. Ci uz konverzacne alebo "chemicky". Vyborna zalezitost. Nenudil som sa ani trochu. Odporucam. 70% A zaverom. Mladi, doposial naivne zmyslajuci idealisti, ktori sa este na svet pozeraju bez vlastnych skusenosti, ci uzavreti vo svojej bubline a so skreslenymi predstavami, zaverecnu vetu nerozdychaju, lebo by sa im ich "svet" zrutil. Druha strana mince su napriklad aktualne prebiehajuce nepokoje v Mineapolise a rozkole skoro v celom USA, ktore spustil brutalny zasah "posahaneho rasistickeho" fizla proti podozrivemu afroamericanovi, ktore sa tam pravidelne stavaju, a ktore mozeme vidiet zachytene na videach z mobilov svedkov. ()

Daddko 

všetky recenzie používateľa

Príliš veľa prípadov pre jednu policajnú posádku za noc, sk§r to mola byť kombinácia s viacerými posádkami. Výstižná charakteristika USA spoločnosti ešte pred Floydom, v 2020 bola kriminalita katastrofa. Kuriózne v 2021 je najväčšia kriminalita miest USA  v mrazivom Anchorage, Aliaska kde hnutie BLM nemá príliš vhodné klimatické podmienky. Čert sa v nich vyzná.... ()

Reklama

Pete 

všetky recenzie používateľa

Tak někde mezi Patrolou a Tlapkovou patrolou. Sledujeme jednu všední noc policejní hlídky, spoustu drobných incidentů a epizodek se spodinou společnosti, s kriminálníky, i s lidským odpadem z řad policie. Je to o něco zábavnější než pozorovat při práci uklízečku nebo popeláře, ale zas ne o moc, a všichni mě tu strašně s*ali. Já mám velký respekt k jejich práci, podobné filmy mám rád, Crown Víc je ale laciný, není vůbec ničím zajímavý, a hodně mě zklamal, proto ta přísnost. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Zbožňujem hliadkové filmy a ruch spiaceho veľkomesta a tu som toho dostal tak zo všetkého. Žiadny súvislý dej to ani nemá, je to iba perná šichta nováčika v službe a tak sledujeme s akými divnými ľuďmi sa dostáva do styku, koľko dílerov drog odvezie na stanicu a dôjde aj na riešenie nejakých osobných problémov z minulosti. Tie sú však vyriešené iba popri práci a netlačí sa na to, čo dodáva filmu väčší dojem autenticity. Hneď by som si pozrel v tomto štýle aj nejakú minisériu na Netflixe! Tam by mu to možno slušalo ešte viac. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vo filme sledujeme jednu noc policajnej hliadky, ktorú tvorí ostrieľaný mazák (Thomas Jane) a nováčik (David Krumholtz). Typ filmov sa dá natočiť buď spôsobom, že všetky drobné línie nakoniec zaklapnú do väčšieho celku, ktorý dá filmu nejakú pointu, alebo ako film ktorý má divákovi sprostredkovať atmosféru mesta, policajnej driny a toho aký má tá práca na policajtov nich vplyv. Keďže tento film rezignoval na nejakú komplexnejšiu zápletku a tvoria ho len nesúvisiace epizódky, tak sa Joel Souza pravdepodobne pokúsil o ten druhý prípad. Ale bohužiaľ nie je David Ayer a na vlastnú kožu nezažil veci o ktorých rozpráva a pravdepodobne to len odpozeral z iných filmov. Chýba tomu špinavosť a drsnosť. Nejaká tá šokujúca scéna. Keď už sa tu objaví nejaký pošahaný drsniak (napríklad jeden z policajtov), tak jeho kecy šustia papierom. Takže aj keď má film zvládnutú technickú stránku a Thomas Jane podáva solídny výkon (ten nováčik je niekde medzi nevýrazným a otravným maníkom), tak film veľmi rýchlo začne nudiť. Keby sa film skrátil o pol hodinu v ktoromkoľvek mieste, tak by ste si to ani nevšimli. Len by to bola kratšia nuda. Akákoľvek policajná epizóda Third Watch je oveľa pútavejšia. 5/10. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (5)

  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v kalifornskom Los Angeles, tak jeho natáčanie prebiehalo v meste Buffalo. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 26. dubna 2019 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Při pohledu zepředu je vidět, že má hlídkový vůz celou světelnou rampu osazenou pouze červenými zábleskovými majáky. Při pohledu zevnitř ven jsou však před vozem vidět na zdech a lidech červené a modré záblesky. (Churchill1)

Reklama

Reklama