Reklama

Reklama

Potulný samuraj Kenšin: Konec

  • Japonsko Ruróni Kenšin: Saišúšó The Final (viac)
Trailer

VOD (1)

V roce 1879 se Kenšin a jeho spojenci musí postavit zatím nejmocnějšímu nepříteli: Kenšinovu bývalému švagrovi Enišimu Jukiširovi a jeho poskokům, kteří přísahali pomstu. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (53)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

"Finalna" cast, myslim, ze este nejake budu, je uz dost detinska. A to v prvych dvoch tretinach filmu bez nadsadenia.  Niektore postavy z minulej epizody ma v novom Japonsku ine postavenie a dokonca uzatvara spojenectva z predoslymi nepriatelmi. Mozno si vybavite navrat par charakterov z predoslych filmov, ano je tu i "skackajuci" srandista,. A to je dobre, lebo kazdemu je dopriaty duel s nejakym posahanym no-name bojovnikom. Zaverecny preexponovany suboj a i "katarzia" po nom je uz len povinnou jazdou v duchu celej tejto fransizy. Nebyt obcas podarenej choreografii subojov, ani po tom nesiahnem a to som obcas musel dej poposunut, kvoli nude. Fanusikovia vsak budu "chrochtat" blahom. :) "Okoloiducim" neodporucam. 35% ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Koniec Kenshina bol teda veľkolepý. Rozhodne sa jednalo  o najtemnejší a najemocionálnejší diel série, kde sme sa dozvedeli Kenshinovu minulosť. Akcie mi prišlo, že je poskromnejšie, ale to vynahradilo finále, kde som mal až zimomriavky. Najprv som si myslel, že pôjde Kenshin sám proti všetkým, ale príchod jeho skupiny a do toho starý známy soundtrack ma teda skoro postavili zo stoličky. Vizuál je samozrejme skvelý, tu išlo kopec peňazí no a o choreografii sa asi ani nemusíme baviť. Záporák sa mi páčil, jeho motivácia pochopiteľná, no a finálový súboj opäť nemal chybu. Možno tak zázračné prežitie hlavného hrdiny. Soundtrack počas celého filmu nádherný. Ja nemám ukončeniu tejto série čo vytknúť, na konci sme uzavreli aj hlavnú romantickú linku a Kenshina som si teda zamiloval. U mňa nadšenie a 5* jasných. ()

Reklama

jarah 

všetky recenzie používateľa

Zhliadnutie filmu som dlho odkladala. Veľmi som sa naňho tešila a zároveň som si bola vedomá, že ak si ho pozriem, bude to naozaj "Final". Na príbeh je tento diel asi zo všetkých najchudobnejší, aj keď téma je pomerne silná. Dej sa v prvej polovici vlečie a tomu je prispôsobený aj soundtrack. Lenže paradoxne sa toho povie najviac medzi riadkami. Tu sa zbiehajú všetky nitky predchádzajúcich dejov. Rurouni dospel, sype zo seba jednu múdrosť za druhou a dokonca sa naučil usmievať. Nie som si istá, či ma uspokojil záver. Naozaj som nečakala: "... a žili šťastne až kým nepomreli..." Jednako, moja divácka duša je uspokojená. Skvelé herecké výkony. ()

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

A přišel konec ve velkém stylu. Na: No, ty krávo! Fakt to bylo dobrý. Bez obav, pokud vám váš status drsňáka zabránil sledovat čtyřku, tak tady se to hezky shrne a to bez toho sentimentu, takže to zvládnete  ;) A co zbytek filmu? Naprostá lahoda. Příběh o pomstě, kde jsou skvěle vysvětlené motivace (i pokud jste nějakým nedopatřením vynechali předchozí díly) a celé je to zakončené moc dobře. Jak v úplném závěru jeden na jednoho, tak závěrečnou cestou, takhle to mám prostě raději. Povedená série  :) ()

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím kladně, že nám tvůrci dopřáli setkání se všemi oblíbenými postavami, moje srdíčko zaplesalo, Takeru Sató už je dospělý mužský a ztratil ten chlapecký šarm, ale pořád stojí za to ho sledovat, jen je prostě jiný.. Pochopitelně mou pozornost zaujal i Enishi (Mackenyu Arata), jehož motivace byla svým způsobem pochopitelná, viděl jako dítě na vlastní oči svou sestru zemřít.. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama