Reklama

Reklama

Wisting - Season 1

(séria)
Trailer 2
Nórsko, 2019, 7 h 18 min (Minutáž: 42–46 min, Alternatívna 4x90 min)

Predloha:

Jørn Lier Horst (kniha)

Hrajú:

Sven Nordin, Thea Green Lundberg, Lars Berge, Ulrikke Hansen Døvigen, Gard B. Eidsvold, Irina Eidsvold Tøien, Heidi Goldmann, Mads Ousdal (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(10)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (4)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nóri hľadajú sériového vraha, ktorý privandroval z poza mláky, aby im trošku preriedil ten nadbytočný počet plavovlások, no Ja musím smutno skonštatovať, že napriek tomu narastajúcemu počtu obetí, som očakával väčší des i temnotu. Námet čerpá z dvoch knižných predlôh a presne tak pôsobí aj tento projekt. Prvá polovica je jedna story. Druhá polovica je druhá story, pričom obe spolu úzko súvisia. Prvá baví viac. Druhá baví menej, no ako celok dávajú komplexný pohľad. Čím ale “Wisting” nešetrí, sú v závere každej epizódy “prekvapenia” rôzneho druhu, ktoré takpovediac lákajú diváka nahliadnuť do ďalšej “kapitoly”. Vyslovene som sa nenudil, seriál udržal moju pozornosť i zvedavosť, čiže fanúšik krimi počinov, by zrejme mohol byť spokojný. Čo sa týka vydania nejakého “ortieľu” v podobe hodnotenia. Tak sa to vo mne akosi bije. Námet nie je zlý, je príbehovo pestrý, no od severskej tvorby očakávam viac. Je to tak medzi tri-4. Ľahký, veľmi veľmi ľahký nadpriemer. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po první sérii (která logicky mohla být rozdělena na dvě po 5 dílech) solidní detektivka, která se ničím nezdržuje, nejde zbytečně do hloubky při vývoji postav a zaměřuje se hlavně na detektivní případy. Chybí mi větší napětí a často se vše vyřeší nějakou náhodou, ale nenudí, atmosféra je vtahující a hlavně to není zbytečně roztahané. ()

Reklama

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Dnes som konečne dopozeral prvú sériu Wistinga. Množstvo kolegov z ČSFD velebí severské detektívne seriály, s čím sa zatiaľ nemôžem stotožniť, pretože som zatiaľ videl iba jeden - Most. Wisting bol pre mňa veľmi vyčerpávajúci. Od začiatku som sa nemohol napojiť na postavy, prebiehajúci dej , rušil ma i mizerný slovenský dabing. Najhoršie bolo, že sa to ďalšími a ďalšími epizódami iba zhoršovalo a tak som posledné dve dopozeral v polospánku bez akéhokoľvek záujmu o to, ako to nakoniec dopadne. Pozitívnou stránkou seriálu je, že som sa bezproblémovo rozhodol už nikdy nebyť zvedavý, aká bude druhá a tretia séria. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama