Reklama

Reklama

Epizódy(4)

Inšpektor Wiliam Wisting z policajného oddelenia v Larviku sa zúčastňuje na neobvyklej operácii. Sériový vrah Tom Kerr, ktorého Wisting dostal za mreže, chce políciu doviesť k pozostatkom jednej zo svojich obetí, a tak ho sprevádza ozbrojený policajný tím. Spútaného Kerra smie sprevádzať aj Wistingova dcéra, novinárka Line, ktorá nakrúca dokumentárny film o tom, ako sa v ľuďoch rodí zlo. Wistingova temná predtucha sa potvrdí, keď sa Kerrovi podarí policajtov premôcť a utiecť do zalesnenej oblasti. Hoci sú dvaja policajti vážne zranení, vedúci operácií Adrian Stiller z Národnej kriminálnej vyšetrovacej služby v Osle zostáva šokujúco pokojný. Predpokladá, že väzeň utiekol aj so sledovacím zariadením, ktoré mu naištaloval bez vedomia svojich kolegov z Larviku. Sebavedomý šéf oddelenia odložených prípadov pritom dúfa, že ho Kerr nedobrovoľne dovedie k svojmu tajnému komplicovi – "tomu druhému", ako neznámeho muža nazýva tlač. Na rozdiel od Wistinga však Stiller podceňuje schopnosti ľstivého zločinca, ktorý sa dokáže svojich prenasledovateľov striasť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Solídne pokračovanie "zamotaného" prípadu o sériovom vrahovi, ktoré nie je spracované klasickou, severskou "metódou", kedy dážď a hmla robia najväčší efekt. Osobne som spokojný, i keď úvod je rovnako za vlasy pritiahnutý, ako smelé no neuvedomelé plány našeho mentálne retardovaného vojvodcu z Trnavy, ktorého meno sa nevyslovuje. Plusom je krátka stopáž, ktorá prospieva dejovej dynamike, no jedným dychom dodám, strašná škoda, že to nie je temnejšie podané .. ()

Reklama

laik_60 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

podstatne kratšie, o to svižnejšie. Dal by som možno aj paeť  bodov, ale záverečné minútky pri ktorých sa Wisting len tak mirnix-dirnix vyslobodil z SK-pásiek, , to Nóri prehnali. Veď si to doma skúste roztrhnúť SKpásku keby jednu ale tri na jednej ruke a tri na druhej, Wisting to dokázal. Nóri ich asi vyrábajú z papiera. :D ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mierne nadpriemerna epizoda, opat nie prilis "prefrajerena" ako sme zvyknuti z americkej a obcas i britskej produkcie. Realnejsie postavy, ktore sme mohli vidiet i v prvej serii. Zapletka sa toci okolo udajneho pachatela davnych vrazd "rozkuskovania tiel". :) Paradny kratas, odporucam. 70% ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama