Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Avon začíná být stále podezřívavější a poprosí Wee-Beye, aby změnil telefonní linky v jeho bytě. Také navede Stinkuma, aby zajistil nové teritorium a dozví se, že jeden z Omarovy skupiny byl chycen. Stringer varuje D'Angela, že práskač může být v jeho táboře a ten se rozhodne zpřísnit pravidla pro svou partu tím, že jim nezaplatí. Když D'Angelo hovoří s Orlandem, dozví se o Stinkumově podpoře. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (3)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tempo je opäť kľudné, veľké dramatické scény sa nekonajú a ostáva len užívať si drobné zmeny v stratégii zúčastnených strán okorenené humorom. Zásadová striptérka sa zdá byť imaginárnou bytosťou práve kvôli tomu, že dodržiavanie dobrých mravov ju asi k tejto práci nedostalo. Preto dávanie takejto postave viac priestoru u mňa znižuje rating seriálu. McNultyho šéf opäť boduje, prekvapí dvojka impulzívnych detektívov a pain in the ass povinne zahrabaný v kancli. V ghete to vyzerá na boj o moc, aj keď zatiaľ žiadne veľké ťahy neboli uskutočnené. "I don't wanna go to no dance unless I can rub some tit." ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyšetrovateľom sa podarí rozlúštiť kód, ktorý používajú Barskdaleovi díleri. Rovnako tak uzavrú dohodu s Omarom, ktorý im poskytne informáciu o vrahovi, ktorý zabil svedka z procesu s D'Angelom. Avonov gang zistí, že Omarov priateľ sa nachádza v herni...Atmosféra celkom dobrá, ale pomerne veľa času sa venuje osobným životom jednotlivých postáv a epizóda mohla mať štandartných 45 minút bez toho, aby divák o niečo dôležité prišiel. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda sa volá pagery a podľa toho to aj vyzerá. Dej je trochu zmätočný a nie príliš súrodý, ale poteší najmä rozšifrovanie volačiek a to tak, že to vážne potešilo. A určite každého prekvapí, kto na to celé prišiel. A dostal od Westa dokonca aj pusu. Inak sa tu bozkávajú aj dvaja gay gangstery, ale ani tento záber nie je detailný. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama