Reklama

Reklama

Knight Rider - Série 1

(séria)
USA, (1982–1983), 17 h 30 min (Minutáž: 47–91 min)

Tvorcovia:

Glen A. Larson

Hrajú:

David Hasselhoff, Edward Mulhare, Patricia McPherson, William Daniels, Richard Basehart (rozprávač), Richard Anderson, Barret Oliver, John Brandon (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(21)

Recenzie (2)

majo25 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvodná séria obsahuje relatívne vyrovnané epizódy, žiadny príliš nevytŕča, aj keď najnezabudnuteľnejší je asi pilotný diel, žiadny vyslovene nie je zlý či priemerný. o humor sa stará KITT, ale občas aj suchár Devon. Zaujímavé, že typický čierny kamión nadácie sa objaví až o niekoľko epizód neskôr, spočiatku je strieborný a kamera priamo neukazuje, ako KITT do neho vchádza. No a na konci série sa do istej miery mení aj pozícia automechaničky Bonnie, ktorá už nie je len v montérkach a zalezená pod kapotou, ale čoraz viac sa objavuje ako sekretárka Devona oblečená vo večerných toaletách, čo je podľa mňa na škodu. Robia z nej niečo, čo nie je. ()

Blazkowicz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První série je plná těch nejprofláknutějších dílů a v každém je asi tak miliarda chyb, které vidí i moje netrénované oko. Michael tady skoro v každém díle sbalí nějakou bezbrannou děvu. Hotový casanova. Jediný, kdo to tahá z průměru je KITT a jeho hlášky. "Michaele, proč se musíš stýkat s tolika ženami, nestačila by jedna?" 4-* ()

Reklama

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • V mnoha epizodách je vidět, jak K.I.T.T.a někdo řídí právě ve chvílích, kdy má jasně zapnuto automatické řízení. Většinou je to ve chvílích, kdy smykuje. (Amper01)
  • V čase 01:16:00 je Michael Knight (David Hasselhoff) na útěku z firmy Comtron, kde ho ochranka postřelí do levého ramene. Poté nasedne do auta, projede hlídkou na bráně a ujíždí pryč. Následuje střih, kde vede rozhovor s K.I.T.T.E.M. a drží si ránu na pravém rameni. (Mydlivoj)
  • Ve scéně, kdy jedou proti sobě KITT a KARR, tak ve chvíli, kdy KARR skočí z útesu, je scéna s autem z filmu The Car z roku 1977. (Foxy331)

Reklama

Reklama