Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 4 (2022) (séria)


Jako zdolat vysokou horu (S04E04)

(epizóda)
  • Veľká Británia A Mountain to Climb
Dokumentárny / Športový
Veľká Británia, 2022, 39 min

Hudba:

Walter Mair

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým Haas by rád konečně zabodoval, a tak sežene nového sponzora a dva nováčky do monopostů – Nikitu Mazepina a Micka Schumachera. (Netflix)

Recenzie (7)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jedinou možnosťou ako zachrániť team HAAS v tejto sezóne je upísať sa Ruskému oligarchovi, ktorý si ako podmienku kladie angažovanie svojho syna do role pilota. Prevedenie: Nepáči sa mi, že Netflix nemá na toto do očí bijúce uprednostňovanie prachov pred talentom vyhradený názor a ešte sa snaží vykresliť Mazepina ako chudátko, ktorému nejde jeho autíčko. Pritom je to evidentne rozmaznaný fracek ktorý a na túto veľkú hru proste nikdy mať nebude.  58% ()

Reklama

Zek 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvě absolutně stejný auta, Schumacherer dokáže to svoje řídit, Mazepina ne. Podle Mazepina a jeho otce, je samozřejmě chyba v autě. Typický Ruský arogantní loser, který ještě brečí, že byl neprávem vyhozený z F1. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak to predsa len súdruhovia z júéséj dokázalai a ruskú hrozbu vopchali ešte aj do Formuly 1...všetky ostatné tímy vlastnia úspešný podnikatelia, iba Haas zlý oligarcha a nie podnikateľ :-D...co ci mece, môžu byť ľudia až tak strašne dementní??? Áno, môžu...ale v každom prípade je sympatické že sa venovali aj najslabšiemu tímu série F1, ale všade strčená americká vlajka pred každým domom je v poriadku, ale Rus mal dať svojmu tímu asi žltozelené farby Brazíliue...pre Alláhu, Krišnu a Jehovu v jednom, to v ako strašnej dementnej spoločnosti žijem??? :-D ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama