Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Série(6) / Epizódy(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (41)

V sázce je vše (2019) (S01E01) 

Príbeh: Austrálsky jazdec na veľkej cene Austrálie. Som rád že seriál začal Danielom lebo spomedzi všetkých jazdcov F1 ho mám asi najradšej. A obdobie roku 2018 kedy jazdil za Red Bull bolo jednoznačne najlepšie v jeho kariére. 85% ()

Král Španělska (2019) (S01E02) 

Príbeh: Síce časť chce namotivovať na španielsky súboj medzi Alonsom a Sainzom ale reálne to je aj porovnanie starej a novej školy F1. História McLarenu je môjmu srdcu veľmi blízka ale v dnešnej dobe by som asi viac fandil Sainzovi a jeho Renaultu. 82% ()

Vykoupení (2019) (S01E03) 

Príbeh: Práve Monako 2018 bola cena, v ktorej sa naplno vyostril konflikt pretekárov Red Bullu, tým že do seba navzájom vrazili. Na pozadí sa rieši nejasná existencia týmu Williams. 90% ()

Umění války (2019) (S01E04) 

Príbeh: Podpora Verstappena v Red Bulle má za následok odchod jedného z najlepších jazdcov F1 ku konkurencií. Na druhej strane s monopostom Renaultu to asi Dany moc nevyhral. 93% ()

Problémy na vrcholu (2019) (S01E05) 

Príbeh: Zákulisie peňažnej politiky týmu Force India a to, že aj napriek nízkym prímom vedia dobre zajazdiť a majú dobré auto. Kde potom McLaren robí celú dekádu chybu? 79% ()

Všechno nebo nic (2019) (S01E06) 

Príbeh: V týme Force India sa deje úplná telenovela a Lawrence Stroll si všade kam príde dotiahne svojho synáčika. Nehovorím že je to noob ale ak si svoju cestu nevyšlape sám iba veľmi ťažko môže počítať s uznaním. 94% ()

Zachovat chladnou hlavu (2019) (S01E07) 

Príbeh: Grosjean v roku 2018 rozmlátil viac monopostov ako ktokoľvek iný v celej histórií F1, teda neviem prečo je mu venovaný tento oslavný diel týmu Haas. Asi aby sa predstavili a aby sa nezabudlo že vôbec štartovali. Steinara mám rád ako vedúceho stajne ale inak celý ten tým stojí za prd. 74% ()

Příští generace (2019) (S01E08) 

Príbeh: Trocha hra na city od Netflixu ale príbeh Charlesa Leclerca je veľmi pútavý hlavne pre to že v dnešnej dobe už vieme čo všetko chalan dokázala tak je veľmi pekne sa na neho pozrieť v takejto retrospektíve. 93% ()

Hvězdy a pruhy (2019) (S01E09) 

Príbeh: Páči sa mi ako tvorcovia odignorovali, že Hamilton vyhral po 6 krát titul majstra sveta a sústrďujú sa na boj o štvrté a piate miesto v pohári konštruktérov. Lebo to je určite zaujímavejšie. 55% ()

Za cílovou čárou (2019) (S01E10) 

Príbeh: Zakončenie tak ako to má byť posledným zápasom sezóny aj napriek tomu, že už o nič nejde. Teším sa na ďalšiu sezónu a samozrejme na výmeny jazdcov a ich týmov. 90% ()

Zhasnout startovní světla (2020) (S02E01) 

Príbeh: Druhá séria najlepšieho dokumentárneho seriálu z pozadia F1 odštartuje veľkou cenou Austrálie. Prevedenie: Som veľmi rád, že sa tvorcom podarilo zlanáriť Marcedes a Ferrari a tak sa nebudeme ako v prvej sérií pozerať iba na boj o stred tabuľky ale aj reálny titul. Ricardo ako môj obľúbenec dostal v tomto diely nemalý priestor čo am teší. 87% ()

Bod varu (2020) (S02E02) 

Príbeh: Tím Haas je stále v nižšej časti tabuľky a to sa vedeniu nepáči. Je nutné zistiť či za to môže monopost, stajňa alebo samotný pretekári. Prevedenie: Osobne sa mi príbeh Haasu páči. Má zaujímavú históriu aj keď sa jedná o jeden z najmladších týmov na okruhu. A keď to v stajni vrie, je jasné že budú padať hlavy. 90% ()

Kdo z koho (2020) (S02E03) 

Príbeh: Riccardo a Sainz musia zabojovať vo svojich nových teamoch. Dá sa to ak vás stále zrádzajú technické prekážky? Prevedenie: Riccardo a Saniz sú asi najsympatickejší chalani na okruhu. Preto je bieda vidieť ich v takej frustrácií z toho že sa stále serie niečo, čo nedokážu reálne ovplyvniť. Nečudujem sa že onedlho chalani vyhlásili spoje odchody z daných stajní. 91% ()

Temné časy (2020) (S02E04) 

Príbeh: Najlepšia veľká cena roka z pohľadu stajne Mercedes. Prevedenie: Nemám veľmi rád Mercedes ani ich jazdcov. Ale táto časť bola jedna z tých lepších k tomu aj sentimentálna spomienka na Nickyho zarezonovala. Tešme sa na ďalšiu super časť.  89% ()

Velké naděje (2020) (S02E05) 

Príbeh: Pohľad na rivalitu v stajni RedBull. Prevedenie: Nakoľko som fanúšikom stajne RedBull tak táto časť bola pre mňa povinná jazda. Mark je jasná jednotka stajne a nájsť k nemu adekvátnu dvojku je ťažšie ako by sa mohlo zdať. Piere je veľmi dobrý jazdec ale zdá sa mi že ho stajňa odpísala skôr ako mu dali potrebný priestor. 98% ()

Zuřící býci (2020) (S02E06) 

Príbeh: RedBull skúša dať šancu nováčikovi Alexovi Albonovi. Piere dostáva od života jednu ranu za druhou. Prevedenie: Veľmi emotívna časť. Piere je nahradený v RedBulle a navyše mu na trati zomiera kamarát. Časť venovaná pamiatke Anthoine Huberta. 98% ()

Vidět rudě (2020) (S02E07) 

Príbeh: Historicky najlepší team sveta, čo sa ale týka súčasných výsledkov, tak Ferrari dosť zaostáva za vedúcimi jazdcami. Dokáže na tom niečo zmeniť Charles Leclark? Prevedenie: Časť, ktorá sa zameriava na Ferrari a vzťahmi medzi závodníkmi. Nejde iba o súperenie rôznych štýlov ale aj porovnanie pretekárskych generácií. 77% ()

Boj o židle (2020) (S02E08) 

Príbeh: Neodvratný koniec Nika Hulkenberga vo veľkom svete Formule 1. Prevedenie: Netflix to jednoducho s týmto dokumentami vie. Vie presne kde má tlačiť na pílu. Fanúšikovia F1 presne vedeli čo môžu od Nika čakať ale Netflix to dokázal podať ta emotívne, že je s toho veľmi silný príbeh so všetkým čo k tomu patrí. 99% ()

Krev, pot a slzy (2020) (S02E09) 

Príbeh: Časť venovaná Williemsu a ich priemernému živoreniu vo Formuli 1. Prevedenie: Bez tohto príbehu by sme sa asi zaobišli. Je to pekne obalené a ukázané zo všetkých smerov a vykreslenie Williemsu v najlepšom možnom svetle. Nič to ale nemení na fakte, že po Haase je Williams najväčší outsider celej veľkej ceny. A príbeh z ich stajne beriem iba ako povinné spestrenie príbehu. 57% ()

Cílová vlajka (2020) (S02E10) 

Príbeh: Posledná rozlúčka so sezónou 2019. Poznáme víťazov a oznáme porazených. Teraz iba zostáva doplniť stred poľa. Prevedenie: Gaslyho herný prejav sa mi páči. To nemôžem povedať o Albonoi, ktorého som od nástupu do RedBullu hatil. Čo sa týka KImiho, bol to zrejme nadľudský výkon dostať ho na tri sekundy pred kameru aby zadrel takú kravinu. 87% ()

Súvisiace novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (viac)

Reklama

Reklama