Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton (Colin Farrell) je jedným z nových adeptov CIA v tajnom školiacom a výcvikovom stredisku, v kruhoch CIA prezývanom Farma. Vzbudí pozornosť inštruktora Waltera Burkea (Al Pacino), ktorý sa mu venuje, pomôže mu zvládať ťažký výcvik a postupovať hore. Vzápätí Claytona poveria špeciálnou úlohou, a to odhaliť nepriateľského agenta, ktorý pôsobil na Farme a infiltroval sieť. Spočiatku Clayton považuje svoj vstup do CIA za príjemnú a vzrušujúcu alternatívu k bežnému životu. Zaľúbi sa do svojej spolužiačky Layly (Bridget Moynahanová), postupne sa od Burkea učí všetkým tajomstvám ich nevšedného remesla, aby sa vzápätí ujal svojho prvého skutočného zadania. Pri pátraní po agentovi, ktorý infiltroval sieť CIA, si môže Clayton overiť platnosť starých maxím všetkých tajných služieb „Never nikomu“ a „Nič nie je také, ako vyzerá“... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

hanibalx

hanibalx (hodnotenie, recenzie)

zo zaciatku troska nuda ale potom sa to rozbehlo co je pravda co a co nie to v tomto filme nikdy nevies dobry koniec celkovo dobry fimik!

Jenda.SG-1

Jenda.SG-1 (hodnotenie, recenzie)

Hodně slušný film. Člověk neví co je pravda a co ne, hra špionů a opět perfektní výkon Al Pacina

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnotenie, recenzie)

No ledva priemer. Asi najlepšie bolo ako Al Pacino reve na ulici Colinu Farrellovi SI TAJNÝ AGENT!!! :D

Kasha

Kasha (hodnotenie, recenzie)

Je pravda, že jsem se chvíli nudil (a to si to pamatuju i po půl roce)...ale jinak je to celkem chytrý film.

Bafomet

Bafomet (hodnotenie, recenzie)

no vlastne je to tri a pul, především za herecké výkoni Colina a Al Pacino. namet na to ze je uz tak osuntely je vlastne docela prijemny az na ten naprsoto prekombinovany konec a zaverecne holivůdské zakončení v podobě přiznání hlavního padoucha v závěrečném monologu, jak jinak taky že?

jjano

jjano (hodnotenie, recenzie)

Myslím že se jedná o vydařený snímek, kdo tvrdí že ne, nechápu. Hodně kritiků tady zmiňuje, že první půlka filmu je rychlejší a pak to zamrzne, nemyslím si to. Právě naopak. Tvůrci zachytili děj tak, jak by se nejpravděpodobněji odvíjel v realitě. Vždyť pokud by na diváka zkusili otřepanou metodu postupného stupňování děje s obvyklým happy endem, já osobně bych z toho odvázaný nebyl. Mimo jiné potom kdo nic nedělá, nic nezkazí.

Reklama

Reklama