Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď vydavateľa Willa Randalla (Jack Nicholson) pohrýzol vlk, určite neočakával, že sa z neho stane vlkolak! Ibaže zakrátko po uhryznutí mu na tých najneočakávanejších miestach začne bujnieť ochlpenie a i jeho čuch sa neuveriteľne zostrí – vďaka čomu odhalí neveru svojej manželky Charlotte (Kate Nelligan) s ambicióznym kolegom Stewartom Swintonom (James Spader), ktorý sa už dlhší čas snaží nahradiť ho vo funkcii! Will sa s ňou rozíde a začne sa zaujímať o pôvabnú Lauru Aldenovú (Michelle Pfeiffer), dcéru svojho bezcharakterného šéfa Raymonda (Christopher Plummer). Po prvej spoločnej noci, plnej nekontrolovateľnej túžby a vášne, sa zmätený Will prebudí uprostred lesa – celý zakrvavený... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (370)

Mr.Apache 

všetky recenzie používateľa

Komentář Nicka Towa víceméně vyjadřuje i mé pocity z tohoto filmu. Na Vlka jsem tenkrát zašel do kina a bylo to v mém životě první zklamání z Jacka Nicholsona. Do té doby jsem žral prakticky celou jeho filmografii od Easy Ridera až po Batmana. Pak už jsem narazil snad jen na jediný jeho dobrý film (Přísaha). Kvalitních vlkodlačích horrorů není mnoho, a tento k nim rozhodně nepatří. Zdejší kladné přijetí napříč širokým spektrem publika přičítám známým jménům v kolonce tvůrci. Velké zklamání, od něhož pramení můj pocit, že Jack by udělal nejlíp, kdyby hned po natočení Batmana raději odešel do důchodu. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Tomuto filmu v prvom rade chýba príbeh, čo by aspoň mal čim zaujať. Podľa mňa nestačí len do hlavných úloh obsadiť známe tváre a tým ako že všetko ďalšie hasne. A už asi nikto nespraví z tohto vlkodlačieho námetu viac než pochabé tláchanie točiace sa dookola na jednom mieste a nikam sa neposúvacie, to aj v jednej epizódke z Aktov X, kde sa venovali tomuto mýtusu nám viac povedali, než o čo sa snažia alebo skôr nesnažia v tomto filme. Film som musel dopozerať na dvakrát, fakt sa to nedalo vďaka plytkosti nejak lepšie zbaštiť. ║Rozpočet $70miliónovTržby USA $65,002,597Tržby Celosvetovo $131,002,597 ()

Reklama

mysicka 

všetky recenzie používateľa

vážení, dávejte pozor, když jedete lesem v době, kdy je za posledních sto let měsíc nejblíž k zemi a ještě ke všemu v úplňku.. a když už vám nic jiného nezbývá a vydáte se na cestu, tak dávejte bacha, ať nesrazíte vlka.. a když už srazíte vlka, tak se ho hlavně nesnažte odklidit z cesty, aby vás nepokousal.. a když už ani tuhle radu si nevezmete k srdci, tak se ho hlavně nesnažte dostat z místa šéfredaktora, zapomeňte na to, svádět mu manželku, nechtějte ho rozčílit nebo nedej bože okrást a hlavně se do něj nezamilujte!! a když už se dostanete až sem, pak nezapomeňte - kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti..:o) ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Will momentálne prežíva jedno z najťažších životných období. Na ceste domov zrazí vlka, ktorý ho pohryzie, v práci dostáva padáka, svoju ženu pristihuje pri nevere s najlepším kolegom. Keď už sa zdá, že to nemôže byť horšie, začína mať zvláštne pocity. Jeho zmysli, ako zrak, sluch či čuch ostali niekoľko násobne vnímavejšie. Will sa síce napodiv cíti lepšie, ale prečo sa každé ráno budí od krvi, poranený, bez toho, že by si čokoľvek z predošlej noci pamätal. Bez toho, že by si to z počiatku uvedomoval, Will žije dvojí život. Cez deň je bežným človekom, v noci vlkolakom. Jack Nicholson je borec. Proste tento herec ťahá kopec snímkov úplne sám a ani pri tomto filme to nie je výnimkou. Nie, že by tento mysteriózny thriller nespĺňal kritérium slušného príbehu, kvalitné herecké obsadenie či dramatizáciu, no, akosi v mojich očiach a citových bunkách nezahral na tie strunky, ako by mal. Až záver dostatočne ponúkol to, čo po celý film takmer abstinovalo. Pôžitok z napätia. Rozuzlenie očakávané - 65%. ()

Nick Tow 

všetky recenzie používateľa

Horror to určite nie je, ale moje sklamanie nepramení z tohto konštatovania. Kríženie žánrov /a vlkov s ľuďmi/ naopak obľubujem, ale tomuto gulášu z ľudského mäsa si moje chuťové poháriky nenašli cestu: Nicholson je chvíľami roztomilo zlý a inokedy nechcene smiešny, predvídateľný dej rozrieďuje zúfalá nuda a duchaplnosti tu predsa len nie je toľko, aby sme uverili režisérovej snahe o druhý, prípadne tretí plán. Ani neviem, komu je ten film vlastne určený, hoci podľa tunajšieho hodnotenia asi pomerne širokému publiku. Klasický trojhviezdičkový film, ktorému zrážam jednu HVIEZDU práve preto, že svoje slabiny tak bohapusto schováva za HVIEZDNE obsadenie. ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy se Will (Jack Nicholson) objeví poprvé v práci, nasazuje si brýle a zapaluje dýmku. V dalším záběru ale již brýle nemá. (StropS)
  • V České republice film v kinech navštívilo celkem 234 811 diváků. (hrumsrt)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené