Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deti z podtatranskej dediny Čabovce príjmu medzi seba Majku z Gurunu, návštevníčku z vesmíru. Zažijú spolu neuveriteľné dobrodružstvá. Chlapci na hladine jazera zbadali čosi zvláštne, malé, okolo hlavy sa tomu trblietalo svetlo a chodilo si to po hladine jazera. Karol jednoducho skočil do vody, aby to čudo zachránil. Karol so Slavom zobrali Majku domov. Keď Majka začala chodiť po stene babka to nevedela pochopiť. (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chlapci spoznávajú Majku a spoločne s nimi aj divák. Kde je onen Gurun asi nikto z nich ani z nás nepochopil, ani ako sa sem mimozemšťanka dostala. Ale to nikoho nezaujíma. Tak ma napadá, ako súdruhovia nechali prejsť cenzúrou chôdzu po vode, nikomu ale asi o žiadnu symboliku nešlo. Stretnutie s babičkou nám asi ako deťom pripadalo vtipné, čo sa týka humoru sa ale dalo vyťažiť zo scény viac. ()

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatímco první díl se mi z mnoha důvodů (většinou jiných než sci-fi) líbil, ve druhém hned spadl řetěz. Bezelstné počínání mimozemšťanky bylo pěkné, ale pak přišly zbytečné a natahované scény s poradou, jak ji přivítat, i samotným vítáním. Na závěr pak docela dobře nahláškovaná scéna s babičkou a následným originàlním opuštěním místnosti. ()

Reklama

Reklama