Reklama

Reklama

Krok za krokom

(seriál)
Komédia / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrajú:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(7) / Epizódy(160)

Seriálový hit Krok za krokom si získal priazeň miliónov divákov na celom svete. Rozvedený podnikateľ Frank (Patrick Duffy) sa jedného dňa zamiluje do atraktívnej, taktiež rozvedenej Carol (Suzanne Somers). Ich zoznámenie sa nakoniec skončí svadbou. Frank sa nasťahuje ku Carol a privedie so sebou svoje tri deti - T.J.-a, Aliciu a Brandona. Tri deti z predchádzajúceho manželstva má aj Carol. Dana, Karen a Mark nie sú príliš nadšení, že dostali nových súrodencov. Nadšenie však nie je ani na druhej strane. Konflikty na seba nedajú dlho čakať. Carol a Frank dúfajú, že je to iba otázka času a trpezlivosti, kedy sa ich deti naučia spoločne nažívať. Zatiaľ si na seba všetci zvykajú a zbližujú sa „krok za krokom“. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (847)

flanker.27 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Snad úplně první sitcom v českých televizích a tehdy vůbec nejsledovanější pořad. První série mne tehdy jako kluka pubertálního věku nadchla (patřím k těm, kteří odrůstali spolu se seriálem), pak to ovšem šlo silně dolů hlavně kvůli tomu vlezlému moralizování. Ne že by se stále nenašlo dost dobrých vtipů (a proto jsem taky na seriál nikdy nezanevřel), ale můj vrozený odpor k morálním poselstvím pro průměrného Američana to poněkud pokazil. Nemanželský sex? Verboten. Sprostá mluva? Verboten. Vlastní názor? Verboten. Leč Dana a Cody mají v mém srdci místo navždy. A rovněž je třeba pochválit vynikající český dabing. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Bohovsky obsadená a ešte lepšie zahratá sitcomová zábava plná hravých dialógov a dobre načasovaných gagov. Škoda toho moralizovania. Každopádne prvých päť sérií je úžasných - za zmienku stoja najmä Sasha Mitchell ako Cody v prvých piatich a Bronson Pinchot v šiestej sérii excelujúci ako francúzsky kaderník Jean-Luc. V siedmej sa to už jemne zvrhlo... ()

Reklama

Richie666 

všetky recenzie používateľa

Neznám to zpaměti ani nevím, kolik sérií bylo natočeno, nicméně pravdou je, že od jistého dílu číslo XY se zábavnost tohoto seriálu začala nepřímo úměrně ke stoupajícímu "XY" snižovat, čemuž značně dopomohla i absence Kouďáka... Stejně tak všechna ta morální ponaučení, která s sebou každý díl nese, působí občas dost křečovitě a časem začnou lézt na nervy. Jinak ovšem znamená Krok za krokem především nemalou porci srandy a zábavy, a proto ho mám prostě rád :) ... ()

InJo 

všetky recenzie používateľa

Velice konvenční, schématický a neskrývaně výchovný sitcom, jenž mi v dětství přirostl k srdci a v podstatě mi to vydrželo až do dospělosti. Celá ta rodinka je totiž velmi sympatická a většina dílů dostatečně vtipná. Ta závěrečná "prozření" a dojemná usmíření to sice skoro vždy trochu potopí, ale jinak je to vlastně ideální oddechovka. 70 - 80 % ()

Pepy 

všetky recenzie používateľa

Novu zapínám asi jenom kvůli tomudle. Zábavná rodinná komedie se vším šudy. Todle si nemůžu nechat ujít. Skvělá práce Patricka Duffy v roli správného otce mě vždy naladí. Suzanne Somers jako matka si svoje děti umí srovnat. I když jsou tydle filmy jako na způsob přátelé a jiných comebacků tak i přesto se mi tenhle opravdu moc líbí. ()

Galéria (926)

Zaujímavosti (188)

  • Seriálová rodinka mala k sebe blízko aj mimo kamier. Po záverečnej epizóde ich odlúčenie najťažšie niesol Patrick Duffy (Frank Lambert), ktorý párkrát neúspešne inicioval ich návrat na scénu. Jeho seriálové deti mu pravidelne posielajú pozdrav nielen na Vianoce, ale aj na Deň otcov. (Raccoon.city)

Súvisiace novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (viac)

Reklama

Reklama