Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank už je znechutený neporiadkom v dome a tým, že „musí všetkým robiť šerifa". Únavou zaspí pri televíznom westerne a dej epizódy sa posúva do 19. storočia. Šerif Frank, alebo skôr troska, ktorá z neho zostala, sa musí stretnúť so zákerným naničhodníkom Bartom (Jean-Luc), ktorý si brúsi zuby na pôvabnú Kitty (Carol). Aj deti majú v tomto príbehu svoje role - Dana a Rich sú novomanželia, Karen a Al speváčky/tanečnice v bare, J. T. je imbecilný šerifov syn, Mark kňaz, Brendan „šéfuje" za barom a Lilly rozbíja pištoľníkom o hlavy fľaše. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Grogan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To mě naopak speciály u Kroku nepřipadají špatné, alespoň tu nemáme to morální poučování. Jean-Luc byl jako záporák Bart super ("Poslední slova?" - "Jo... Hele, J.R."). Myslím, že co se týče 6. série, tak tam byly jiné věci, které ji táhly k nižšímu hodnocení, Jean Luc patřil spíš k tomu lepšímu z ní. Pobavil šerifův trénink a J.T. jako imbecilní šerifův syn. ("Ten chlap minul zrcadlo veliký jako plase. Práskneme do bot, fotr?") Je tedy fakt, že někteří z main-castu v tom snu snad ani nemuseli být (Lilly, Rich, Dana), ale jinak docela v pohodě. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Frank je znechutený z neustáleho neporiadku v dome a tak zaspí na gauči. Sníva sa mu o westernovej krajine v ktorej vládne podlí Bard a on je v úlohe ožrana šerifa, ktorý musí hájiť česť barovej dámy. Prevedenie: Mňa špeciály v Kroku za Krokom bavia veľmi. Úmyselne sú prehrávané a humor sa tak dostáva na novú úroveň. Idiotský šerifov syn, znelka pri Bardovom mene či vtipná vsuvka s J.R. proste klasa. 95% ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama