Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank a Jean-Luc vyrazia kempovať do prírody, Jean-Luc je však pre túto činnosť úplne nepoužiteľný. Frank nechce, aby susedia vedeli, že je stavbár, a tak Jean-Luc všetkým narozpráva, že sú tí najlepší neurochirurgovia. To však nemal robiť, pretože musia pomáhať pri predčasnom pôrode. Dana má pochybnosti o svojom vzťahu s Richom, pretože ju príde navštíviť spolužiak zo strednej školy, z ktorého si J. T. a Rich síce spočiatku robia žarty, ale len do chvíle, než zistia, že študuje Harvard. Po tom, čo Dana odchádza pozrieť si školu, vydá sa Rich za ňou. Až takýto prejav lásky ju prinúti k návratu. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Frank je donútený ísť na ryby s Jean-Lukom, ale situáciu im skomplikuje rodiaca žena. Dana pochybuje o svojej láske k Richovi lebo ju navštívi spolužiak čo chodí na Harward. Prevedenie: Linka z lesa je jednoducho geniálna, dlho som sa tak nenasmial. Linka s Danou bola opäť dosť moralizujúca ale našťastie to zachraňuje buran Ritch. 90% ()

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vtipné dilema, povolání kterého ze dvou účastníků kempování přiznat... A Rich ukáže (v poučné i vtipné části), proč je zastydle pubertální trouba lepší než škrobený panák. ()

Reklama

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama