Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Codyho Lucinka je v oprave a on tak nemá kde spať. Frank ho nechá prespať v obývačke na gauči, ale Carol s tým príliš nesúhlasí, pretože má strach, že bude v celom dome neporiadok. Cody všetkým lezie na nervy. Lucinka sa navyše nedá opraviť a Frank Codymu ponúkne, aby v dome prespával aj naďalej. Cody našťastie zistí, že mu Frank a Carol tiež lezú na nervy, a rozhodne sa, že môže bývať v Lucinke, aj keď je nepojazdná. Karen sa páči Kevin, ktorý pomáha s Danou v charite, a neverí jej varovaniu, že ju na rande nepozve. Aby Kevina zbalila, ide s Danou pomáhať. Tam zistí, že Kevin má priateľku. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

duddek 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vedle vtipných momentů také dobrá ukázka toho, jak svým blízkým říkat nepříjemné věci (viz Cody, že mu jdou F+C na nervy, navíc v situaci, kdy se kvůli němu museli uskromnit; nebo Carol vůči Karen, že se chová rozmazleně a sobecky). Karen: "Dano, Dano, ty snad pořád ještě věříš, že kluci se zajímají o tvůj rozum. Nikdy jsem neslyšela, že by kluk říkal: "Hele, ta holka má ale hlavu!" - Dana: "TY to neuslyšíš." :) ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Cody má dodávku v oprave a tak sa Frank navrhne že môže spať na gauči. Carol s tým ale nie je stotožnená lebo je to ďalší človek v dome. Karen sa snaží zbaliť chalana a tak predstiera veľkodušnú pomoc charite. Prevedenie: Karen s jej retardovanými priateľkami pobavili. Cody konečne nebol iba v milunkej rovine ale zahral aj Carol na city. 77% ()

Reklama

Reklama