Reklama

Reklama

Sama proti všetkým

  • Česko Black and Blue (viac)
Trailer 1

Začínajúca policajtka Alicia Westová (Naomie Harris) na svoju služobnú kameru nevedomky zachytí vraždu mladého drogového dílera. Keď si uvedomí, že ju spáchali jej skorumpovaní kolegovia, spojí svoje sily s Milom „Mouseom“ Jacksonom (Tyrese Gibson), jedinou osobou zo svojej komunity, ktorá jej ponúkne pomoc, zatiaľ čo uteká nielen pred zločincami bažiacimi po pomste, ale aj pred policajtmi zúfalo sa usilujúcimi o zničenie inkriminujúcej nahrávky. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (123)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Celkom originálne vymyslená adrenalínová krimi odohrávajúca sa zrejme v priebehu jedného dňa. Scenár využíva k rozohratiu inak otrepanej hry na kočku a myš kameru pripevnenú na telo policajtky, čo je podľa mňa slušný východiskový bod. Podstatnejšie ale je, že všetko naplno šľape od začiatku až do samotného konca. Ten síce nie je zvládnutý tak ako predchádzajúca akcia, ale dojem mi nestihol pokaziť. Mimochodom by som pokojne prijal aj pokračovanie so súdnym procesom so všetkými obvinenými, vrátane teda aj priekupníkov z ghetta. Naomie Harris a Tyrese Gybson hrajú veľmi slušne, démonický záporák Franka Grilla je ale dokonalý. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Priamočiarosť za cenu ultra jednoduchosti príbehu a hlavne postáv. Väčšinu času táto skutočnosť nie je prekážkou, pretože plní svoj účel. Bohužiaľ ku koncu vysoký klišé stupeň postáv spolu s prítomnosťou dier v logike viac a viac bijú do očí, a tlačia dojem dosť nízko. Na záver dokonca prišlo na hlášky, ktoré by mohol do kameňa tesať Clancy Wiggum. Training Day pre černošky. Asi tak nejako. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Velmi milé překvapení!! Jednoduché a sice přímočaré, ale autentické, nepříjemné, drsné a zároveň velmi zábavné. Film je víceméně o korupci policie a drogovýh dealerech, kteří jdou po jednom čestném nováčkovi Naomie Harris, která je úplně proti všem. Frank Grillo jako záporák parádní, přestřelky syrové a špína New Orleans zachycena věrohodně. Film plný bad guys. 7.5/10. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

zhruba do poloviny je to celkem slušný akčňáček podle zajeté šablony,kde to mají černoši v Americe těžké a "nemají jinou možnost" a skoro všichni policajti jsou zkorumpované svině.V půlce ale přijde zlom a většina osazenstva (hlavní hrdinka,vrchní mafián,pomocník hlavní hrdinky,...) se začnou chovat jako retardi a všechno napětí jde do kopru.Na konci už mi bylo i celkem jedno jak to dopadne a je to škoda,protože rozjeté to bylo solidně...40% ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Sice dobře natočené a určitě se spoustou filmařských kvalit... na mě bohužel přiliš nudné a otravné. Zlý poldové (ideálně běloši) šikanují tmavé gheto (???) ovládané dvěma gangy (!!!). Tak tomu říkám solidní zápletka. Když k tomu přidám tu hromadu drsných borců v každém druhém záběru a ty kecy... tohle 2x vidět prostě nejde. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v americkom štáte Lousiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama